SM-viestit 2016: kilpailukutsu

alkuper.: 2016-04-01 15:09:51 -- hookoo -- jaostot/yleisurheilu/sm-viestit-2016

Kunto-Pirkat järjestää Aikuisurheiluliiton SM-viestijuoksut 2016 Kangasalan Kyötikkälän kentällä lauantaina 11. kesäkuuta klo 10 alkaen.

 

Liitteessä kilpailukutsu, jossa on lainaus SAULin hämmentävästä sääntömuutoksesta. Tätä SAUL kaiketi tarkoittaa selityksellään:

Seura ilmoittaa joukkueet ja näiden juoksumatkat sekä kaikkien viestijuoksijoidensa nimet ja syntymäajat, myös varahenkilöiltä*. Juoksijat voidaan ilmoittaa vain nimilistana, jolloin seuran edustaja kertoo vasta varmistuksessa, millä matkoilla ja missä sarjoissa kukin juoksee. 

Sarja määräytyy joukkueen nuorimman juoksijan mukaan. Joukkuetta saa täydentää saman seuran vanhempien sarjojen juoksijoilla. Urheilija saa osallistua sekä oman että itseään nuorempien ikäsarjojen viesteihin, mutta ei samaan lajiin. Samaksi lajiksi katsotaan lajiparit 4 x 1 500 m ja 3 x 800 m sekä 4 x 400 m ja 3 x 400 m.

Ilmoittautuneista on varmistettava lopullinen kokoonpano ja juoksujärjestys viimeistään 1,5 tuntia ennen aikataulussa kerrottua lajin alkua. Juoksijan voi varmistamisessa ilmoittaa eri matkojen viesteihin kuin hänet on ilmoitettu, omaan tai nuorempien ikäsarjaan.

Jos joku juoksijoista loukkaantuu varmistusajan umpeuduttua, hänen osuudelleen voidaan ottaa ilmoittautuneista uusi juoksija. Muutos on ilmoitettava järjestäjille viimeistään kokoontumispaikalla. *Korjattu 16.5.


LIITTEET:
SM-viestit 11.6.2016.pdf