Johtokunta ja yhteystiedot 2024

Kunto-Pirkkojen johtokunta ja yhteystiedot vuonna 2024.

 

Kutsu kauden päättäjäisiin

Kunto-Pirkat ry:n kauden päättäjäiset ja samalla kilpailijoiden ja toimitsijoiden palkitsemistilaisuus järjestetään tiistaina 21.11.2023 klo 18 Peurankalliokeskuksessa (Peurankallionkatu 10 Tampere).

Tervetuloa, Johtokunta

Kutsu syyskokoukseen

Kunto-Pirkat ry:n syyskokous sunnuntaina 19.11.2023 klo 13.00 alkaen Ratinan stadionin kahvilassa (Ratinan Rantatie 1, Tampere). Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu ennen kokousta klo 12.30.

Johtokunta

Nyt kaivataan palautetta lisensseistä ja kilpailuilmoittautumisesta

SUL:n lisenssijärjestelmä ja siihen liittynyt ilmoittautuminen Kilpailukalenteri.fi kautta on keskuudessamme herättänyt monenlaisia mielipiteitä.

Kuopion SM-kisojen jälkeen SAUL haluaa selvittää sekä urheilijoiden että seurojen kokemuksia uudesta lisenssijärjestelmästä.

Urheilijoiden kysely löytyy SAUL:n kotisivuilta, ohesta ja Facebook-sivulta. Urheilijat voivat vastata kyselyyn, jos ovat osallistuneet liiton alaisiin kilpailuihin, https://forms.gle/11pTHioq8XdBFxyJA

Toivottavasti urheilijamme ovat aktiivisia ja antavat palautetta.

Alkuvuoden terveisiä puheenjohtajalta

Talvi ja hiihtokelit näyttävät jatkuvan myös täällä Pirkanmaalla, joten sinne vaan valkeaan maailmaan lumilajien pariin, kun aurinkokin jo näyttäytyy. Hiihtokilpailut on pääosin käyty, ja saatte näille sivuille luettavaksenne Leon suuren suosion saaneen vuosittaisen raportin veteraanien MM-hiihtokisoista.

Samaan aikaan yleisurheilijat ovat jo aloittaneet oman kautensa hallikisoilla, ja kaikki kynnelle kykenevät sitovat tossujaan harjoitellakseen kevään ja alkukesän maastojuoksuihin, maratoneille ja kävelyihin. 

Yleisurheilun lisenssi on otettu käyttöön vuoden alusta, ja kokemuksia kerätään kuluvan vuoden aikana. Kertokaa rohkeasti hyviä ja huonoja kokemuksianne ja korjaavia ehdotuksia johtokunnan ja jaostojen jäsenille. 

Jäsenmaksulappuja on moni jo ehtinyt kyselemään. Tämäkin asia korjaantuu, kun parin viikon sisään postiluukkuunne kolahtaa Kuntopirkkalainen -lehti, ja sen välissä maksulomake. Jäsenmaksun hinta samoin kuin kisamatkojen kulukorvaukset on pidetty edellisen vuoden tasolla. Laittakaa lehti talteen helposti löydettäväksi. Siinä on paljon vuoden aikana tarvittavaa hyödyllistä tietoa, juttuja menneen vuoden tapahtumista ja liikuntakortti. Liikkukaa ja treenatkaa ahkerasti, merkitkää suoritukset korttiin ja palauttakaa kortti vuoden päätteeksi. Luvassa on taas pieniä arpajaispalkintoja.

Seuran kevätkokous on sunnuntaina 2.4.2023 klo 13:00 Ratinan stadionin alakahviossa. Kahvitarjoilu on ennen kokousta. Tervetuloa paikalle päättämään sääntöjen määräämistä asioista ja tapaamaan muita kuntopirkkalaisia.

Toivotan kaikille kaunista, iloista ja tuloksellista liikuntakevättä ja -kesää.

Anja Rovio