Kuntoliikunnan kevätkausi paketissa

Kuntoliikunnan kevätkausi päätettiin Lamminpäässä viime keskiviikkona iloisissa tunnelmissa. Samalla pohdittiin ja suunniteltiin yhdessä jatkoa. Kesän aikana tullaan järjestämään teematapaamisia, joista tiedotetaan Facebookissa ja tapahtumakalenterissa. Olkaa siis kuulolla!

Lamminpaa.jpeg

Syksylle on ideoitu juoksukoulua aloitteleville juoksijoille ja lajista kiinnostuneille. Juoksukoulussa tutustutaan juoksun eri lajeihin ja kokeillaan niin rata-, maantie- kuin polkujuoksuakin. Koulu antaa eväät juoksuharrastuksen aloittamiseen sekä kestävään ja antoisaan harrastamiseen lajista ja tavoitteista riippumatta. Juoksukoulusta lisää myöhemmin.

Terveisin Jaana

Kuntoliikunta jatkuu Lamminpäässä Juhannukseen saakka

Heippa!

Jatkamme tapaamisia Lamminpäässä kuntoilun merkeissä Juhannukseen saakka. Tarkemmat tiedot löytyvät kalenterista sekä facebookista. Juhannuksesta jäämme kesätauolle säännöllisten tapaamisten osalta. Kesällä tullaan järjestämään teema-tapaamisia mahdollisuuksien mukaan. Näistä viestitään facebookin ja kalenterin kautta. Laittakaa viestiä allekirjoittaneelle toiveista numeroon 0405160027. 

Syyskuussa jatketaan taas säännöllistä toimintaa. Suunnitteilla olisi matalan kynnyksen juoksukoulu, johon kuka tahansa voisi osallistua. Juoksukoulu alkaisi syyskuulla. Laittakaa viestiä mikäli olisitte kiinnostuneita (samaan numeroon kuin yllä). Katsotaan sitten tarkemmin, jos kiinnostusta löytyy.

Liikunnallista kesää toivottaa

Jaana Saarela

Kuntoliikunta jatkuu Lamminpäässä 8.5. klo 18

Kuntoliikunta on lähtenyt mukavasti käyntiin Kaupin maisemissa rennon liikunnan ja jutustelun merkeissä. Kivaa on ollut ainakin allekirjoittaneella😊

Vapun päivänä keskitytään Vapun juhlintaan, joten kuntoliikuntaa ei silloin ole. Seuraava tapaaminen on sitten Vapun jälkeen keskiviikkona 8.5. klo 18. Silloin tavataankin uudessa paikassa Lamminpään portaiden luona Teivon parkkipaikalla.  Hyödynnetään vaihtelevasti portaita, lenkkipolkuja ja Lamminpään ulkoilumajan kuntosalia. Ota sauvat ja hyvää mieltä mukaan!

Lamminpäässä jatketaan ainakin toukokuun ajan. Sitten katsotaan taas mitä kivaa keksitään😉

Maja 2              

 

 

 

 

 

 

Terveisin Jaana

Kuntoliikunta käynnistyy 13.3. Kaupissa

sauvakävelyvoima1 voima2

 

Kiitos kaikille kuntoliikuntakyselyyn vastanneille!  

Kyselyn pohjalta olemme suunnitelleet kuntoliikuntatoimintaa. Lähdetään liikkeelle yhteislenkkien ja voimaharjoittelun myötä. Nämä kaksi olivat selvästi suosituimmat lajit kyselyn perusteella. Paikkana Tampereen alue oli selkeä ykkönen, joten paikaksi valikoitui Kauppi tämänhetkinen kelitilanne huomioiden. Sieltä löytyy näin talvellakin reittejä myös patikoijille.

Kuntoliikunta käynnistyy siis Kaupissa 13.3. klo 18 ja jatkuu toistaiseksi viikoittain samaan aikaan ja samassa paikassa. Kokoontuminen uuden huoltorakennuksen luona. Yhteislenkki tehdään jalan sauvojen kanssa ja lenkin oheen otetaan sopivasti voimaharjoittelua. Mukaan siis hyvät luistamattomat jalkineet, sauvat ja hyvää mieltä. Lenkin kesto on noin tunnin. Vetäjinä toimivat Jaana ja Aikku.

Säädetään hommaa sitten tarvittaessa toiveiden ja ideoiden myötä liikuntamuotojen, aikojen ja paikkojen suhteen. Kuntoliikunnan aktiviteetit löytyvät jatkossa Kunto-Pirkkojen nettisivujen kalenterista ja niistä tiedotetaan myös Facebookissa. Tietoa pyritään jakamaan myös Aamulehden seurapalstoilla.

Kaikki ovat tervetulleita yhteiseen liikuntahetkeen! 

Liikunnallisin terveisin Jaana Saarela

Väliaikatietoa kuntoliikuntakyselystä

 

Julkaisimme tammikuun puolessa välissä kyselyn kiinnostuksesta kuntoliikuntaa kohtaan. Jonkin verran vastauksia onkin jo tullut. Siitä iso kiitos teille, jotka jo ehtivät toiveensa meille välittämään!

Tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että Tampere on suosituin paikkakunta. Tampereen sisällä pitopaikkojen suhteen onkin sitten jo hajontaa. Suosituin on Kauppi, mutta toiveista löytyvät myös mm. Lamminpää, Ratina, Pirkkahalli ja eri urheilukenttiä. Kesällä halutaan liikkua ulkona mahdollisimman paljon. Yhteislenkit ja voimaharjoittelu ovat suosituimpia. Hyvänä kakkosena tulevat sitten kehonhuolto, lajikokeilut ja lajikoulut. Talvella kiinnostavat sekä sisä-, että ulkoliikunta. Kärkeen kiilaa yhteislenkkien ja voimaharjoittelun ohelle lajikokeilut. Hyvänä kakkosena tulevat kehonhuolto ja lajikoulut. Eli kaikkiaan hyvin monipuolista tarjontaa olisi toiveissa. Toiminnan ajankohdan suhteen ainoastaan viikonloppujen ilta-aika jää vähemmän toivotuksi, mutta muut ajankohdat saavat ääniä tasaisesti. Varsinaisen liikunnan ohella myös hyvinvointiin liittyvä tieto kiinnostaa lähes kaikkia vastanneita.

Teemme helmikuun lopulla yhteenvedon vastauksista ja suunnittelemme toimintaa sen pohjalta. Kysely on auki 25.2. saakka. Nyt on siis vielä kolme viikkoa aikaa vaikuttaa. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Alla linkki kyselyyn.

Vastaa kyselyyn

Mukavia liikuntahetkiä kaikille!

Jaana