Väliaikatietoa kuntoliikuntakyselystä

 

Julkaisimme tammikuun puolessa välissä kyselyn kiinnostuksesta kuntoliikuntaa kohtaan. Jonkin verran vastauksia onkin jo tullut. Siitä iso kiitos teille, jotka jo ehtivät toiveensa meille välittämään!

Tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että Tampere on suosituin paikkakunta. Tampereen sisällä pitopaikkojen suhteen onkin sitten jo hajontaa. Suosituin on Kauppi, mutta toiveista löytyvät myös mm. Lamminpää, Ratina, Pirkkahalli ja eri urheilukenttiä. Kesällä halutaan liikkua ulkona mahdollisimman paljon. Yhteislenkit ja voimaharjoittelu ovat suosituimpia. Hyvänä kakkosena tulevat sitten kehonhuolto, lajikokeilut ja lajikoulut. Talvella kiinnostavat sekä sisä-, että ulkoliikunta. Kärkeen kiilaa yhteislenkkien ja voimaharjoittelun ohelle lajikokeilut. Hyvänä kakkosena tulevat kehonhuolto ja lajikoulut. Eli kaikkiaan hyvin monipuolista tarjontaa olisi toiveissa. Toiminnan ajankohdan suhteen ainoastaan viikonloppujen ilta-aika jää vähemmän toivotuksi, mutta muut ajankohdat saavat ääniä tasaisesti. Varsinaisen liikunnan ohella myös hyvinvointiin liittyvä tieto kiinnostaa lähes kaikkia vastanneita.

Teemme helmikuun lopulla yhteenvedon vastauksista ja suunnittelemme toimintaa sen pohjalta. Kysely on auki 25.2. saakka. Nyt on siis vielä kolme viikkoa aikaa vaikuttaa. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Alla linkki kyselyyn.

Vastaa kyselyyn

Mukavia liikuntahetkiä kaikille!

Jaana

Kysely kuntoilusta kiinnostuneille

Kunto-Pirkat / kuntoliikunta kysely

Elintavat ja ravitsemus ovat keskeisiä teemoja puhuttaessa elämän laadusta, toimintakyvystä ja jaksamisesta. Näiden teemojen alle asettuu myös liikunta merkittävänä tekijänä ravitsemuksen ja levon ohella. UKK-instituutin uudet liikuntasuositukset perään kuuluttavat kaikkea oman kehon avulla tehtävää liikettä ja sen tärkeyttä elämän laadun ja terveyden edistäjänä. Liikunta ei kuitenkaan saa olla pelkkää suorittamista terveyden hyväksi, vaan mukavaa yhdessäoloa, jossa aktivoituu sekä keho, että mieli. Kuntoliikunnan tavoitteena onkin löytää kiinnostavia tapoja harrastaa liikuntaa ilman suorituspaineita yhdessäolosta nauttien.

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa millaista toimintaa Kunto-Pirkat tulevat järjestämään kuntoliikunnan puitteissa. Kerro siis meille mitä sinä toivoisit kuntoliikunnalta!

Linkki kyselyyn https://forms.gle/MvfQmPZVrJLNiVYN8

Jaana Saarela

Kyselyn teki Jaana Saarela