Valtonen puheenjohtajaksi

alkuper.: 2016-11-27 18:43:02 -- hookoo -- yhdistys

Kunto-Pirkkojen syyskokous 27.11.2016 teki seurahistoriaa, kun seuran puheenjohtajaksi valittiin ensimmäisen kerran nainen: Marja-Leena Valtonen. Hän siirtyy 1.1.2017 tehtäväänsä, kun Hannu Kaskinen luopuu kaikista seuratehtävistään. Väistyvä puheenjohtaja totesi, että Kunto-Pirkat ja Jyväskylän Kenttäurheilijat ovat nyt ikään kuin liian hyviä. Kunto-Pirkat saalisti tänä vuonna Aikuisurheiluliiton laskelman mukaan 1 574 pistettä ja JKU 1 426. Summa vastaa yli 20:tä prosenttia kaikista jaetuista SM-pisteistä. Lisäksi KP ja JKU järjestivät tänä vuonna ja järjestävät ensi vuonna yhteensä ainakin puolet Aikuisurheiluliiton 16 SM-kilpailusta.

Kunto-Pirkat järjestää 2017 kuudet Aikuisurheiluliiton SM-kilpailut: perinteisen hiihtotyylin sprintit ja pitkät matkat (21.-22.1.), pikaluistelut (18.2.), halliottelut (2.4.), tiekympin (3.9.) sekä syyskuussa saman päivänä rullahiihdot ja -luistelut sekä tiekävelyt.

 

Varapuheenjohtajana jatkaa Sanna Hillberg. Erovuorossa olleista johtokunnassa jatkaa varsinaisena jäsenenä Kauko Höysniemi. Uudeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Esko Ahonen. Muut varsinaiset jäsenet ovat Aino Berg, Mika Hemmilä, Riitta Lehtonen ja Taisto Pietilä. Erovuoroisista varajäsenistä jatkavat Anne Haanpää ja Reijo Kauppila. Uudeksi varajäseniksi valittiin Pertti Nousiainen ja Paula Helpiölä, josta tulee uusi taloudenhoitaja.  Varajäseninä jatkavat Jaana Kuittinen ja Tapio Lindroos.

Syyskokous antoi Tapio Lindroosille seuran kunniapuheenjohtajuuden. Kunniajäseniksi ylennettiin Matti Ala-Nikkola, Eino Hildén, Pentti Kaivanto ja Pentti Nieminen.

Liitteessä syyskokouksen hyväksymä toimintasuunnitelma 2017. Se ja muut ratkaisut hyväksyttiin yksimielisesti. Vilkkaasti keskustellut syyskokous järjestettiin seuran yhteistyökumppanin, Restel-ketjun Cumulus Koskikadun tiloissa.


LIITTEET:
Toimintasuunnitelma 2017.pdf