Kaskinen puheenjohtajaksi

alkuper.: 2015-11-15 13:58:47 -- hookoo -- yhdistys

Kunto-Pirkat valitsi syyskokouksessaan 15. marraskuuta 2015 seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2016 Hannu Kaskisen. Uutena varapuheenjohtajana aloittaa Sanna Hillberg.  Väistyvä puheenjohtaja Tapio Lindroos totesi, että kuluva vuosi oli seuralle jälleen menestyksekäs, vaikkakin SM-pisteissä Jyväskylän Kenttäurheilijat pääsi jo lähelle Kunto-Pirkkojen menestystä. Lindroos totesi kuulleensa seuran 35-vuotisjuhlasta (17.10.) pelkkää myönteistä.

Vuosi 2016 on erityisesti Kunto-Pirkkojen ahkeralle talkooväelle vaativa, sillä seura järjestää todennäköisesti kuudet Suomen Aikuisurheiluliiton SM-kilpailut. Kunto-Pirkoille on jo myönnetty hallikilpailujen (20.-21.2.), vapaan tyylin hiihtojen (12.-13.3.), viestijuoksujen (11.6.) ja maantiekympin (27.8.) järjestäminen.Seura järjestää ilmeisesti myös SM-rullahiihdot ja -luistelut sekä -tiekävelyt..

Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä jatkavat Aino Berg ja Taisto Pietilä. Lisäksi varsinaisina jäseninä jatkavat Matti Ala-Nikkola ja Kauko Höysniemi . Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Riitta Lehtonen ja Mika Hemmilä. Johtokunnan uusiksi varajäseniksi valittiin Jaana Kuittinen, Tapio Lindroos ja Marja-Leena Valtonen. Varajäseninä jatkavat Esko Ahonen, Anne Haanpää ja Reijo Kauppila,

Alla syyskokouksen hyväksymä toimintasuunnitelma 2016. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin yksimielisesti, samoin muut ratkaisut.

Kunto-Pirkkojen sihteeri Riitta Lehtonen ja pitkäaikainen puheenjohtaja Tapio Lindroos toimivat syyskouksessa 2015 tutuissa rooleissa. Osallistujia oli perinteisen vähänlaisesti: 22 seuran jäsentä.

 


LIITTEET:
Toimintasuunnitelma 2016.pdf