KP aikoo pysyä parhaana

alkuper.: 2013-11-10 15:49:20 -- hookoo -- yhdistys

Kunto-Pirkat uskoo pysyvänsä myös ensi vuonna Suomen Veteraaniurheiluliiton parhaana seurana. Lisäksi vuoden 2014 toimintasuunnitelmassa painottuvat 1.-2. helmikuuta järjestettävät SM-hallikisat Pirkkahallissa sekä rullaluistelun ja -hiihdon SM-kisat elokuussa Nokialla. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin seuran syyskokouksessa 10. marraskuuta 2013.

SM-kilpailut muodostavat yli 60 prosenttia vuoden 2014 talousarvion menoista. Tuloista taas lähes puolet lasketaan kertyvän Kunto-Pirkkojen järjestämistä halliyleisurheilun ja rullailun suomenmestaruuskisoista. Jäsenmaksu pysyy 25 eurona. Toiminnan tuki on tervetullutta!

Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Tapio Lindroos ja varapuheenjohtajana Kauko Höysniemi. Myös muu johtokunta on sama kuin vuonna 2013: Matti Ala-Nikkola, Aino Berg, Eino Hildén, Jorma Kotakorpi, Anne Lahtinen ja Taisto Pietilä. Varajäseninä, jotka osallistuvat johtokunnan kokouksiin, jatkavat Anne Haanpää, Mika Hemmilä, Raija Kytöharju, Jenni Lahtinen ja Riitta Lehtonen. Uudeksi varajäseneksi ensi vuodelle valittiin Irma Saarinen.

Kunto-Pirkat on veteraaniurheilun suurin seura. Nykyinen jäsenmäärä on 466 vähintään 30 vuotta täyttänyttä urheilijaa, kuntoilijaa tai kannattajaa. Varsinkin nuorimpiin ikäsarjoihin toivotaan lisää jäseniä.