Reijo Murto MM-pronssille

alkuper.: 2017-03-26 19:14:49 -- sannahoo -- jaostot/yleisurheilu

Reijo Murto on kasvattanut kuntopirkkalaisten mitalisaalista 25.3. päättyneissä yleisurheilun MM-hallikilpailuissa Etelä-Korean Daegussa. Murto hyppäsi hienosti pronssille M70-sarjan seiväshypyssä tuloksella 2.30. Onnittelut Reijolle! Kuntopirkkalaisilla oli kilpailuissa vahva edustus myös kisaviikon jälkipuoliskolla. Pertti Nousianen kiidätti kapulaa Suomen M55-sarjan 4*200m viestijoukkueessa, joka sijoittui neljänneksi. Jouko Nikula, M60, hyppäsi kolmiloikkaa 9.50 ja sijoittui kahdeksanneksi. Margit Kilpiö-Nikula oli N65 sarjan puolimaratonilla neljäs ajalla 2.15.54. Suomalaiset keräsivät kaiken kaikkiaan 35 MM-mitalia ja Suomi oli mitalitilaston kymmenes. Eniten MM-mitaleita lähti Australian joukkueen matkaan, peräti 124 kappaletta.

Reijo Murto Daegu MM hallipronssi

Reijo Murto saavutti MM-ponssia seiväshypyssä. Ensimmäisen sijan jakoivat Australian George Schillinger ja Suomen Eero Väyrynen.