Väliaikatietoa kuntoliikuntakyselystä

 

Julkaisimme tammikuun puolessa välissä kyselyn kiinnostuksesta kuntoliikuntaa kohtaan. Jonkin verran vastauksia onkin jo tullut. Siitä iso kiitos teille, jotka jo ehtivät toiveensa meille välittämään!

Tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että Tampere on suosituin paikkakunta. Tampereen sisällä pitopaikkojen suhteen onkin sitten jo hajontaa. Suosituin on Kauppi, mutta toiveista löytyvät myös mm. Lamminpää, Ratina, Pirkkahalli ja eri urheilukenttiä. Kesällä halutaan liikkua ulkona mahdollisimman paljon. Yhteislenkit ja voimaharjoittelu ovat suosituimpia. Hyvänä kakkosena tulevat sitten kehonhuolto, lajikokeilut ja lajikoulut. Talvella kiinnostavat sekä sisä-, että ulkoliikunta. Kärkeen kiilaa yhteislenkkien ja voimaharjoittelun ohelle lajikokeilut. Hyvänä kakkosena tulevat kehonhuolto ja lajikoulut. Eli kaikkiaan hyvin monipuolista tarjontaa olisi toiveissa. Toiminnan ajankohdan suhteen ainoastaan viikonloppujen ilta-aika jää vähemmän toivotuksi, mutta muut ajankohdat saavat ääniä tasaisesti. Varsinaisen liikunnan ohella myös hyvinvointiin liittyvä tieto kiinnostaa lähes kaikkia vastanneita.

Teemme helmikuun lopulla yhteenvedon vastauksista ja suunnittelemme toimintaa sen pohjalta. Kysely on auki 25.2. saakka. Nyt on siis vielä kolme viikkoa aikaa vaikuttaa. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Alla linkki kyselyyn.

Vastaa kyselyyn

Mukavia liikuntahetkiä kaikille!

Jaana