Uudelle kilpailuvuosikymmenelle kullan kimalluksessa

Jyväskylän Kenttäurheilijat järjesti Suomen Aikuisurheiluliiton vauhdittomien hyppyjen SM-kilpailut Hipposhallissa 11.1. Kuntopirkkalaiset aloittivat uuden kisavuosikymmenen varsinaisessa mitalisateessa ja toivat Pirkanmaalle kaikkiaan 18 mitalia: kahdeksan kultaa, kuusi hopeaa ja neljä pronssia. Toini Nousiainen nousi tottuneesti korkeimmalle mitalikorokkeelle peräti kolme kertaa, voitettuaan kaikki tarjolla olleet lajit: pituuden (2,00), korkeuden (097) ja kolmiloikan (5,64) sarjassa N65. Virpi Hannuksela puolestaan otti kaksi kultaa ja yhden hopean N45-sarjassa. Hannuksela voitti pituuden upealla tuloksella 2,55 ja korkeuden tuloksella 112. Kolmiloikan hopeamitali vaati 7,17 metrin loikat.

Teijo Hietanen voitti M55-sarjan pituushypyn lähes 3 metrin leiskauksella, tuloksella 2,95. Korkeutta hän taittoi 142 cm. Mirja Mäntylä ponkaisi N75-sarjan pituuden voittoon tuloksella 1,87 ja Usko Jokinen voitti saman lajin M80-sarjassa tuloksella 2,06.

Alla olevista liitteistä näkyvät kaikkien kuntopirkkalaisten tulokset ja Jorma Ojénin laskemat alustavat Malja-pisteet.