Kuntopirkkalaisille menestystä Turun SM-kilpailuissa

alkuper.: 2019-08-17 08:10:33 -- sannahoo -- jaostot/yleisurheilu

Kuntopirkkalaiset toivat Pirkanmaalle jälleen mitaleita ja kunniaa yleisurheilun SM-kilpailuista Turusta, jonne lähdettiin 69 urheiijan voimin. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat järjestivät kilpailut maineikkaalla Paavo Nurmen stadionilla 9.-11.8.

Toini Nousiainen nousi korkeimmalle palkintokorokkeelle kolme kertaa. Hän voitti N65-sarjan pituushypyn, kolmiloikan ja 80 metrin aitajuoksun. Lisäksi hän keräsi tukun himmeämpiä mitaleja. Triplavoittajia olivat myös Sinikka Salo, joka juoksi voittoon N70-sarjan 400, 800 ja 1500 metrin matkoilla, sekä Riitta Rasimus, joka voitti samat matkat sarjassa N75.

Tuplavoittajiksi selviytyivät M35-sarjassa kilpaillut Samuli Nurminen, joka voitti korkeushypyn ja kolmiloikan. Tiia Hautala otti tuplakultaa N45-sarjan 80 metrin aidoissa ja pituushypyssä. Anne Vakkala voitti puolestaan N55-sarjan pituushypyn ja kolmiloikan.

SM-kilpailujen kaikki tulokset löytyvät täältä.

Kuntopirkkalaisten tulokset ja maljapistetilanne allaolevissa liitteissä.

Päivi Mäkelä hopeaa SM2019

Kunto-Pirkkojen Päivi Mäkelä (vas.) otti hopeaa N55-sarjan 1500 metrillä. Keskellä voittaja Anu Ojanen, Hämeenlinnan Tarmo. Pronssia Elli-Tarja Hallikainen Alatornion Pirkat (kuva: Jorma Inna).