Mirja Mäntylälle SE vauhdittomista

alkuper.: 2018-01-14 15:56:12 -- sannahoo -- jaostot/yleisurheilu

Vuoden 2018 yleisurheilukausi on lähtenyt iloisesti käyntiin. Vauhdittomien hyppyjen SM-mitaleista kamppailtiin Porissa 13.1. Kuntopirkkalaiset osallistuivat kilpailuihin mukavalla joukolla. Tuomisina oli jälleen paljon mitaleita ja hyviä tuloksia. N70-sarjan Mirja Mäntylä hyppäsi vauhdittomassa pituudessa uuden hienon Suomen ennätyksen 199. Mäntylä osallistui myös kolmiloikkaan ja korkeuteen, joista tuloksena kolmos- ja nelossija.

Upean tuloksen pituudessa teki myös N45-sarjan Virpi Hannuksela, joka voitti lajin suomen mestaruuden tuloksella 255. Hannuksela otti pronssia kolmiloikassa. Toini Nousiainen, sarja N65, ahkeroi kolmessa lajissa, joista saaliina pituudesta ja kolmiloikasta kultaa ja korkeudesta hopeaa. Anne Vakkala puolestaan nappasi hopeamitalit N55-sarjan pituudesta ja kolmiloikasta. Heittäjänä paremmin tunnettu Rauha Ervalahti ponnisti hienosti hopealle N70-sarjan korkeushypyssä.

M65-sarjassa Rauno Möttönen teki kovan pituustuloksen, 271 cm, ja sijoittui sillä toiseksi. Myös korkeudessa Möttönen saavutti hopeaa ja Kalevi Kytölä pokkasi saman sarjan pronssimitalin. Tapani Leppälä säesti heitä neljännellä sijallaan. M60-sarjan Jouko Nikula hyppäsi sekä pituudessa että kolmiloikassa hopeaa.

Kuntopirkkalaisten ja kaikkien muidenkin osallistujien tulokset löytyvät Porin Urheiluveteraanien nettisivuilta: https://www.porinurheiluveteraanit.fi/

Jorma Ojén on laskenut alustavat pistelaskelmat, jotka löytyvät alla olevista linkeistä.