KP ylivoimainen polkujuoksun SM-kisoisssa

SM polkujuoksu 2021 lähtö

Kunto-Pirkat oli isolla ryhmällä Lahden Nastolassa pidetyissä polkujuoksun SM-kisoissa.
Ryhmä oli suurin, 19 juoksijaa. Joukkue menestyi mainiosti tuoden kotiin 7 kultaa, 8 hopeaa, 3 pronssia ja useita hyviä sijoituksia. Seura oli myös ylivoimainen pistekilpailussa saaden kokoon 72 pistettä. Reitti oli raskain reitti tähän mennessä suoritetuista SM-polkujuoksuista. Sadepäivät olivat lisäksi pehmittäneet reittiä. Kilpailun aikana ei sade häirinnyt. Tulokset on julkaistu jo aiemmin tällä verkkosivulla.

Tapsa kuuluttajana

Sen lisäksi, että Tapsa oli matkassa joukkueenjohtajana, lankesi hänelle tuttu tehtävä kisan maalissa.

KP joukkue polkujuoksu SM 2021

KP:n joukkue lähdössä kotimatkalle, eturivi vas. Reijo Kauppila, Sinikka Salo, Riitta Rasimus, Tellervo Pihlajaniemi, Leo Ukkonen, Rolle Strömsholm, Päivi Mäkelä, Satu Hellst'en, takarivi vas. Tapio Rajamäki, Eino Järvelä, Inkeri Janhunen, Erkki Ylikoski, Jorma Ojen ja Väinö Pääkkö. Kuvasta puuttuu Jaana Saarela, Tuomo Tuomisto, Ismo Raitanen ja Mika Perkiömäki ja Teuvo Mettälä.