SM 10 km 2015: tulokset

alkuper.: 2015-08-30 15:16:10 -- hookoo -- jaostot/yleisurheilu/sm-10-km

Kunto-Pirkkojen järjestämillä SAULin tiejuoksujen kymmenen kilometrillä nähtiin ehkäpä suomalaisen veteraaniurheiluhistorian kovatasoisin kymppi. Kovin oli M40-voittaja Teuvan Rivakan Juha Palonen (32.35,0). Monessa lajissa ja myös joukkuekisoissa käytiin tasaisia kamppailuja voitosta. SAULin virallinen tilastoija Georg Dunkel kertoo, että reitillä tehtiin kaksi uutta Suomen ennätystä: Kokemäen Kova-Väen Tiina Valamaa N50-sarjassa (39.06,4) ja Hämeenlinnan Tarmon Hanna Laurila N80-sarjassa (1.23,30,3).  Alla tulokset.

Järjestelyt kaiketi onnistuivat, kun kaikki mitalit oli jaettu ja myös joukkuetulokset laskettu ennen puolta neljää, siis alle 2,5 tuntia startista. Kunto-Pirkat kiittää juoksijoita ja ahkeria toimitsijoitaan!

31.8. lisätty SM-maljapisteet: Järjestäjäseura oli ykkönen (61 pistettä), sitten Sporttiveteraanit (44) ja Päijät-Hämeen Aikuisurheilijat (25). Pisteille eli kuuden joukkoon pääsi 51 seuraa.