Menestystä vapaan hiihtotyylin SM-kilpailuista

alkuper.: 2019-03-24 19:11:05 -- sannahoo -- jaostot/hiihto/sm-hiihdot-v-2019

Kunto-Pirkkojen hiihtäjät menestyivät upeasti Kaupissa kisatuissa Suomen Aikuisurheiluliiton vapaan hiihtotyylin SM-kilpailuissa. Lauantaina kamppailtiin lyhyiden matkojen mitaleista. N60+ ja miehet 70+ hiihtivät 3 kilometrin matkan ja nuoremmat 5 kilometriä. Sunnuntaina vuorossa olivat viestit.

Kuntopirkkalaiset voittivat yhteensä 11 kultamitalia, joista 6 viesteissä ja 5 henkilökohtaisilla matkoilla. Henkilökohtaisen kultamitalin ottivat Tytti Pelkonen (N50), Anja Rovio (N65), Marko Leppämäki (45), Leo Ukkonen (M60) ja Harri Mäkelä (M70).

Hopealle sivakoivat Sinikka Salo (N70), Hannu Ala-Kapee (M55) sekä M75 viestijoukkue. Pronssia hiihtivät Aino Berg (N60), Petri Kalliala (M50), Väinö Pääkkö (M70) ja Tapio Rajamäki (M75).

Pistesijan ottivat neljänneksi sijoittuneet Tarja Potila (N55), Anne Kuusela (N60), Pertti Östman (M60), Reijo Kauppila (M75), viidenneksi sijoittunut Pentti Määttä (M65) sekä kuudenneksi hiihtäneet Antti Ojala (M60), Markku Heinonen (M65) ja Kyösti Moilanen (M75).

Kunto-Pirkat otti selkeän pistevoiton kotikisoista.

Tytti Pelkonen 1

Tytti Pelkonen otti kultaa N50-sarjan vapaan tyylin 5 kilometrillä. Kuva otettu kuukausi sitten Kaupissa SAUL:n perinteisen tyylin SM-hiihdoissa.