Kuntoliikunta käynnistyy 13.3. Kaupissa

sauvakävelyvoima1 voima2

 

Kiitos kaikille kuntoliikuntakyselyyn vastanneille!  

Kyselyn pohjalta olemme suunnitelleet kuntoliikuntatoimintaa. Lähdetään liikkeelle yhteislenkkien ja voimaharjoittelun myötä. Nämä kaksi olivat selvästi suosituimmat lajit kyselyn perusteella. Paikkana Tampereen alue oli selkeä ykkönen, joten paikaksi valikoitui Kauppi tämänhetkinen kelitilanne huomioiden. Sieltä löytyy näin talvellakin reittejä myös patikoijille.

Kuntoliikunta käynnistyy siis Kaupissa 13.3. klo 18 ja jatkuu toistaiseksi viikoittain samaan aikaan ja samassa paikassa. Kokoontuminen uuden huoltorakennuksen luona. Yhteislenkki tehdään jalan sauvojen kanssa ja lenkin oheen otetaan sopivasti voimaharjoittelua. Mukaan siis hyvät luistamattomat jalkineet, sauvat ja hyvää mieltä. Lenkin kesto on noin tunnin. Vetäjinä toimivat Jaana ja Aikku.

Säädetään hommaa sitten tarvittaessa toiveiden ja ideoiden myötä liikuntamuotojen, aikojen ja paikkojen suhteen. Kuntoliikunnan aktiviteetit löytyvät jatkossa Kunto-Pirkkojen nettisivujen kalenterista ja niistä tiedotetaan myös Facebookissa. Tietoa pyritään jakamaan myös Aamulehden seurapalstoilla.

Kaikki ovat tervetulleita yhteiseen liikuntahetkeen! 

Liikunnallisin terveisin Jaana Saarela