Ilmoittautuminen SM-rulliin on avattu osoitteessa:

https://www.kuntopirkat.fi/joomla/index.php/sm-rullat-2019

Alla olevasta liitteestä löytyy tietoa 7.9. hiihdettävistä SM-rullista.

Attachments:
Download this file (SM-rullat.pdf)SM-rullat.pdf[ ]205 kB

Sauvarinnetreeneissä alkaa JAKSO 2 (27.6.-8.8., 7 kertaa), jossa painopisteenä on edelleen peruskestävyys, mutta jonka aikana tehdään myös erilaisia, pääosin hapottomia (lyhyitä) vetoja. Treenit vetää Timo Pullinen ja esteen sattuessa Sari-Leena Erkkilä, Arto Helenius tai joku muu klubilainen.

Jakson harjoituspaikat ovat seuraavat:

27.6 Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla (sama harjoitus myös ma 24.6.)

4.7. Mustavuori, tapaamispaikka mäen juurella

11.7. Pyynikkitapaamispaikka Kesäteatterin kohdalla.

18.7. Suolijärvi, tapaamispaikka uimarannan parkkis.

25.7. Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

1.8. Kauppi, tapaamispaikka lumikasan ja huoltorakennuksen välissä. 

8.8. Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

 

JAKSO 3 starttaa 15.8. (15.8.-26.9. 7 kertaa). Siirrymme tuolloin VK-painotteiseen harjoitteluun, jossa on mukana myös voimakestävyyttä.

Jakson harjoituspaikat ovat seuraavat:

15.8: Kyötikkälä: tapaamispaikka urheilukentän parkkis.

22.8: Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

29.8: Mustavuori: tapaamispaikka mäen juurella.

5.9: Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

12.9: Lamminpää: tapaamispaikka majan alapuolella oleva parkkipaikka.

19.9: Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

26.9: Mustavuori: tapaamispaikka mäen juurella.

 

Laita tapaamispaikat kalenteriisi. Seuraavan harjoituksen ohjelma kerrotaan edellisenä viikonloppuna Tampereen Maratonklubin FB-sivuilla. FB-sivuilla kerrotaan myös mahdollisista poikkeuksista esim. jos treenin vetäjille tulee este. Jos et ole Facessa, voit varmistaa kunkin treenin toteutumisen spostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstarilla/soittamalla 0503066201.

 

Sovitaan kimppakyydeistä harjoituspaikalle kommentoimalla Facebookin postauksia. Seuraa ja kommentoi postauksia! Treenit on tarkoitettu sekä klubin jäsenille että kaikille sauvarinneharjoituksista kiinnostuneille.

Sauvarinne sopii erityisen hyvin hiihtäjille ja polkujuoksijoille, mutta myös kaikille muille kuntotasosta riippumatta. Sauvarinne on hyvä mäkitreeni myös juoksijoille. Harjoitukset toteutetaan sauvarinnekävelynä tai –juoksuna, ja harjoituksia ryyditetään myös loikkapätkillä sekä kaikkien em. yhdistelmillä. Jokainen tekee treenin oman kuntotasonsa ja rasitustilansa mukaan omalla vauhdillaan ja tehollaan.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan monipuolisiin sauvarinneharjoituksiin!


Torstaina 16.5. pidetään kauden toinen sauvarinneharjoitus Kaupissa kilpavitosella PK2 –teholla, mäissä VK1 + 6 x terävä sauvajuoksu 15 s +verryttelyt. Tarkempi ohjeistus paikan päällä.

 

Tapaaminen lumikasan ja huoltorakennuksen välissä klo 18 mennessä. Sovitaan tarvittaessa kimppakyydeistä. Tervetuloa nauttimaan treenin lisäksi luonnosta ja mukavasta seurasta!

 

Suositut sauvarinnetreenit pidetään tänä kautena torstaisin klo 18 alkaen. 9.5.-14.11. väliselle ajalle on suunniteltu 28 harjoituskertaa. Alkukaudesta joka toinen harjoitus tehdään jossain Pyynikin kolmesta rinteestä. Joka neljäs kerta harjoitus toteutetaan Kaupissa ja joka neljäs kerta Mustavuoressa. Myöhemmin kesällä harjoituksia saatetaan toteuttaa myös muissa paikoissa. Tästä tiedotetaan erikseen.

 

Lähiviikkojen harjoituspaikat ovat seuraavat:

16.5. Kauppi, tapaamispaikka lumikasan ja huoltorakennuksen välissä.

23.5. Pyynikkitapaamispaikka Kesäteatterin kohdalla.

30.5. Mustavuori, tapaamispaikka mäen juurella

6.6. Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla

13.6. Kauppi, tapaamispaikka lumikasan ja huoltorakennuksen välissä.

20.6. Pyynikkitapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

 

Tiedustelut: Aino Berg 040 770 6697

SM-hiihtojen tulokset päivittyvät tänne:

Lauantain kilpailut:

https://www.tammelanryske.fi/tulokset/230319/tulokset.htm

Sunnuntain kilpailut:

https://www.tammelanryske.fi/tulokset/240319/tulokset.htm

Attachments:
Download this file (Hiihto(V) 2019 KP-tulokset.pdf)KP-tulokset[ ]30 kB
Download this file (Maljapistetilanne 2019-03-24.pdf)Maljapistetilanne[ ]71 kB
Download this file (SM-hiihdot(V) 2019 seurapisteet.pdf)Seurapisteet[ ]35 kB

Teksti: Leo Ukkonen

Veteraanien vuosittaiset maailmanmestaruushiihdot pidettiin tänä vuonna 6.-15.3. Beitostölenissä Norjassa. Kilpailuihin osallistui 1050 hiihtäjää 26 maasta. Huomiota herättävää oli venäläisten runsas osallistuminen ja se, että isäntämaa Norja ei osallistunut erityisen runsaslukuisesti. Suomesta oli mukana 62 hiihtäjää eri sarjoissa, joita oli viiden vuoden välein alkaen yli 30-vuotiaiden sarjasta. Mitalitilaston voitti ylivoimaisesti Venäjä. Suomi oli mitalitilaston toinen Norjan ollessa kolmas. Mitaleille ylsi kaikkiaan 19 maata.

Kuntopirkkalaisista olivat lisäkseni matkaan lähteneet Aino Berg, Jaana Kuittinen, Sinikka Salo, Reijo Kauppila, Pekka Forss ja Harri Mäkelä. Olimme kaikki liikkeellä hiihtoliiton järjestämällä matkalla, jonka johtajana toimi maajohtajamme Jouko Kärki. Lentomme lähti Helsinki-Vantaalta 6.3. puoliltapäivin ja takaisin olimme 15.3. iltapäivällä. 

MMhiihdot Norja 2019

Kuva: Kuntopirkkalaiset Timo Pullisella vahvennettuna kotiinpaluun jälkeen Kaupissa. Kuvasta puuttuu Jaana Kuittinen. (Kuva: Timo Heikkilä)

Me hiihtoliiton ryhmäläiset majoituimme Beitostölenissä Bergo-hotellissa, jossa oli ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. Hiihtovälineet mahtuivat hyvin siisteihin huoneisiin.  Hotellin saunassa oli valitettavasti tehoton kiuas, mutta sai siinäkin saunassa hien pintaan, kun istui tarpeeksi kauan lauteilla. Kilpailukeskus sijaitsi parin kilometrin päässä hotellistamme ja sinne oli järjestetty kilpailupäivinä non-stop -bussikuljetus. 

Lue lisää...

Kunto-Pirkkojen hiihtäjät menestyivät upeasti Kaupissa kisatuissa Suomen Aikuisurheiluliiton vapaan hiihtotyylin SM-kilpailuissa. Lauantaina kamppailtiin lyhyiden matkojen mitaleista. N60+ ja miehet 70+ hiihtivät 3 kilometrin matkan ja nuoremmat 5 kilometriä. Sunnuntaina vuorossa olivat viestit.

Kuntopirkkalaiset voittivat yhteensä 11 kultamitalia, joista 6 viesteissä ja 5 henkilökohtaisilla matkoilla. Henkilökohtaisen kultamitalin ottivat Tytti Pelkonen (N50), Anja Rovio (N65), Marko Leppämäki (45), Leo Ukkonen (M60) ja Harri Mäkelä (M70).

Hopealle sivakoivat Sinikka Salo (N70), Hannu Ala-Kapee (M55) sekä M75 viestijoukkue. Pronssia hiihtivät Aino Berg (N60), Petri Kalliala (M50), Väinö Pääkkö (M70) ja Tapio Rajamäki (M75).

Pistesijan ottivat neljänneksi sijoittuneet Tarja Potila (N55), Anne Kuusela (N60), Pertti Östman (M60), Reijo Kauppila (M75), viidenneksi sijoittunut Pentti Määttä (M65) sekä kuudenneksi hiihtäneet Antti Ojala (M60), Markku Heinonen (M65) ja Kyösti Moilanen (M75).

Kunto-Pirkat otti selkeän pistevoiton kotikisoista.

Tytti Pelkonen 1 

Tytti Pelkonen otti kultaa N50-sarjan vapaan tyylin 5 kilometrillä. Kuva otettu kuukausi sitten Kaupissa SAUL:n perinteisen tyylin SM-hiihdoissa. 

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum