Talven treenikausi on aluillaan. Hanki siis kausikorttisi Pirkkahalliin. Kortin hinta on 35 euroa. Treenikortin voit tilata Tapio Lindroosilta. Lähetä hänelle nimesi ja osoitteesi joko tekstiviestillä: 0500 773023 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja saat paluupostissa kausikortin tilisiirtolomakkeen kera. HUOM! Hallikauden päätyttyä kortit tulee palauttaa seuralle.

Jos et hanki korttia, niin halliin pääsee maksamalla kertamaksun 4 euroa tai TKL:n maksukortilla hintaan 2,20. Kymmenen kerran sarjakortti maksaa 30 euroa. Pirkkahallin aukiolot ja vuorovaraukset voit tarkistaa Webtimmistä osoitteesta https://timmi.tampere.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do. Valitse tilaprofiiliksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus ja A-yleisurheilu ja/tai B-yleisurheilu.

 

Suomen Aikuisurheiluliiton maratonmestaruuksista juostiin Joutsenossa Kullervo-Maratonin yhteydessä 23.9. Kunto-Pirkkojen Jari Leppimäki pokkasi jo kauden viidennen Suomen mestaruutensa voitettuaan M55-sarjan kilpailun ajalla 2:55:15. Leppimäki on ollut läpi kauden kovassa kunnossa ja voittanut myös puolimaratonin, maastojuoksun ja 10km maantiejuoksun Suomen mestaruudet. SM-viesteissä hän juoksi kultaa Kunto-Pirkkojen M55-sarjan 4x1500metrin joukkueessa. Radalta on tullut SM-hopeaa 5000 ja 10000 metriltä sekä ruotsalaisviestistä. Kauden kruunasi elokuinen EM-pronssi Aarhusin puolimaratonilla. Onnittelut Jarille hienoista saavutuksista!

SM maastot 2017 Kykkänen ja Leppimäki

Kuvassa Jari Leppimäki (oik.) kovan kilpakumppaninsa Seppo Kykkäsen kanssa kevään SM-maastoissa (kuva: Toini Nousiainen).

SM-maraton sujui hyvin myös muilta kuntopirkkalaisilta. Neljänneksi sijoittuivat  M40-sarjan Petri Leppänen ja M65-sarjan Jaakko Rouhiainen. Ilmari Rontin sijoitus M55-sarjassa oli seitsemäs ja Juha Hynninen oli kahdeksas M50-sarjassa.

Kullervo-maratonin yhteydessä juostiin myös kansallinen puolimaraton. Kunto-Pirkkojen Inkeri Janhunen viiletti N70-sarjan voittoon ajalla 2:09:00. Kaikki tulokset löytyvät tämän linkin kautta: http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2017_kullervomaraton/

Maratonmestaruuskilpailut päättivät yleisurheilun SM-kisakauden. Seuraavaksi SM-mitaleista kamppaillaan Porissa, jossa ratkotaan vauhdittomien hyppyjen Suomen mestaruudet 13.1.2018.

VSVU järjesti heitto-5-otteluiden SM-kilpailut Paavo Nurmen Stadionilla Turussa 9.9. Kuntopirkkalaiset olivat jälleen joukolla mukana ja tekivät hienoja tuloksia. Rauha Ervalahti jatkoi kesäistä hirmuvirettään ja heitti N70-sarjan mestariksi yhteispisteillä 3751. Mirja Mäntylä sinetöi KP:n kaksoisvoiton tuloksella 3231. Ritva af Ursin sijoittui saman sarjan kuudenneksi.

Hopeamitalisteja olivat N75-sarjan Maija Kivelä ja N65-sarjan Toini Nousiainen. M65-sarjassa Markku Tarkkio heitti pronssille. Seppo Taivassalo sijoittui samassa sarjassa kuudenneksi. Jukka Järvinen ja Pertti Nousiainen kilpailivat sarjassa M65. Järvinen oli neljäs ja Nousiainen seitsemäs. Marianne Ylitie puolestaan sijoittui kuudenneksi N55-sarjassa.

Tulokset voi käydä lukemassa VSVU:n sivuilta osoitteessa: http://www.vsvu.fi/kilpailut-heittoviisiottelu/sm-heitto5ottelun-tulokset/

Mennään porukalla Tampereen Teatterin Frenckelliin katsomaan komedia "Ulkomaalainen". pääroolissa Ville Majamaa. Liput maksavat 34€/kpl. Lippuvaraukset ja maksut 27.9. mennessä Anja Niemiseltä puh. 050-4432725.

SM-maratonille lähtijät: ilmoittautumiset Kauko Höysniemelle 12.9. mennessä (puh. 045 130 6973) tai kauko.hoysniemi(at)kuntopirkat.fi. Lisätietoja kilpailusta SAULin kilpailukalenterista.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum