SM-maantiekävelyiden mestaruudet ratkottiin 13.8. Nokialla. Aamun rankkasade taukosi sopivasti kilpailun ajaksi, mutta puuskainen tuuli haastoi kävelijöitä. Kunto-Pirkkojen edustajat Jenni Lahtinen, N35, ja Heikki Lahtinen, M70, kävelivät tyylikkäät voitot.

Kiitos kaikille kävelijöille sekä toimitsijoille! Alla olevasta linkistä kilpailun tulokset.

 

kävelyt lähtö SM kävelyt 13.8.2017

Kävelijät matkalla.

Vuoden 2018 yleisurheilukausi on lähtenyt iloisesti käyntiin. Vauhdittomien hyppyjen SM-mitaleista kamppailtiin Porissa 13.1. Kuntopirkkalaiset osallistuivat kilpailuihin mukavalla joukolla. Tuomisina oli jälleen paljon mitaleita ja hyviä tuloksia. N70-sarjan Mirja Mäntylä hyppäsi vauhdittomassa pituudessa uuden hienon Suomen ennätyksen 199. Mäntylä osallistui myös kolmiloikkaan ja korkeuteen, joista tuloksena kolmos- ja nelossija.

Upean tuloksen pituudessa teki myös N45-sarjan Virpi Hannuksela, joka voitti lajin suomen mestaruuden tuloksella 255. Hannuksela otti pronssia kolmiloikassa. Toini Nousiainen, sarja N65, ahkeroi kolmessa lajissa, joista saaliina pituudesta ja kolmiloikasta kultaa ja korkeudesta hopeaa. Anne Vakkala puolestaan nappasi hopeamitalit N55-sarjan pituudesta ja kolmiloikasta. Heittäjänä paremmin tunnettu Rauha Ervalahti ponnisti hienosti hopealle N70-sarjan korkeushypyssä.

M65-sarjassa Rauno Möttönen teki kovan pituustuloksen, 271 cm, ja sijoittui sillä toiseksi. Myös korkeudessa Möttönen saavutti hopeaa ja Kalevi Kytölä pokkasi saman sarjan pronssimitalin. Tapani Leppälä säesti heitä neljännellä sijallaan. M60-sarjan Jouko Nikula hyppäsi sekä pituudessa että kolmiloikassa hopeaa.

Kuntopirkkalaisten ja kaikkien muidenkin osallistujien tulokset löytyvät Porin Urheiluveteraanien nettisivuilta: https://www.porinurheiluveteraanit.fi/

Jorma Ojén on laskenut alustavat pistelaskelmat, jotka löytyvät alla olevista linkeistä.

Pentti Nieminen on jälleen tilastoinut Kunto-Pirkkojen yleisurheilijat ranking-järjestykseen. Seuran ylivoimaisesti korkeimmat ranking-pisteet juoksi Inkeri Janhunen (1092 pistettä). Toiseksi tilastoissa sijoittui Seppo Kykkänen (1060 pistettä). Muita tuhannen pisteen ylittäjiä olivat Tiia Hautala, Annika Viilo ja Rauha Ervalahti. Kolmikko nousi myös Kunto-Pirkkojen kaikkien aikojen kansainvälisen tason urheilijoiden pistetilastoihin. Mestariluokan tuloksen saavutti miehissä 19 urheilijaa ja naisissa kahdeksan. Peräti 102 miestä ja 38 naista saavutti ranking-pisteitä.

Parhaita urheilijoita ja ansioituneita toimitsijoita palkitsemme kauden päättäjäisissä torstaina 14.12. Kahvisalongissa (os. Tuomiokirkonkatu 34, Tampere) klo 18 alkaen. Tervetuloa kaikki mukaan!

Inkeri johtaa joukkoa

Vuoden tilastovaltias Inkeri Janhunen tutulla johtopaikalla Aarhusin EM-kilpailuissa (kuva Sanna Hillberg).

Annukan ja Mikan juoksukoulu järjestää yhteistyössä SAUL:n kanssa useita kestävyysjuoksuleirejä talvella ja keväällä.  Varalan Urheiluopistossa leiri järjestetään pe-su 23.-25.3.2018. Ilmoittautumislinkki Varalan leirille: https://varala.fi/vapaa-aika/aikuiset/annemarin-ja-mikan-kestavyysjuoksuleiri/

Kunto-Pirkat järjestää yleisurheilun avoimet kansalliset hallikilpailut Pirkkahallissa perjantaina 26.tammikuuta  2018.

Sarjat naisille ja miehille 30-vuotiaista alkaen, viiden vuoden välein.

Alustava aikataulu (lopullinen aikataulu varmistuu kilpailupaikalla):

Kuula B-hallissa:

klo 16.00 N65+

klo 16.45 M65+

klo 17.30 N30–N60

klo 18.15 M30–M60

A-halli:

Klo 18.00: 60 m

Klo 18.40: 1500 m ja pituus

Klo 19.20: 200 m

Juoksuissa sähköinen ajanotto.

Ilmoittautuminen viimeistään tunti ennen lajin alkua. Ennakkoon voi ilmoittautua 24.1. mennessä osoitteessa: kuntopirkat(at)kuntopirkat.fi

Osanottomaksu 8 euroa/kilpailija/laji. Maksu maksetaan kilpailunumeroa haettaessa. Kunto-Pirkkojen jäseniltä ei peritä osanottomaksua. Ei palkintoja.

Tiedustelut: Taisto Pietilä 040 5158683

Tervetuloa!

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum