Health lab cup Räikkä 2019 3

Health Lab Cupin viimeinen osakilpailu kisattiin Ylöjärvellä Räikän kentällä 6.7.2019. Kisapromoottorit Seppo Räty ja Esa Paasonen olivat mukana tapahtumassa, jota selosti Jari Porttila. Kunto-Pirkat huolehti kisassa toimitsijatehtävistä Tapio Lindroosin johdolla.

Kuntopirkkalaisista Rauha Ervalahti heitti N75-sarjassa hurjan tuloksen 12,69. Vaikka se ylittää N70-sarjan Suomen ennätyksen, jää se kuitenkin N75-sarjan SE:stä metrin verran. Ervalahti on naisten cup-sarjassa toisena ennen 21.9. Iisalmessa heitettävää jännittävää finaalia.

Alla Jarmo Hillbergin ikuistamia hetkiä kisatapahtumasta.

Health lab cup Räikkä 2019 1

Health lab cup Räikkä 2019 5

Lue lisää...

Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun Suomen mestaruuksista kilpaillaan Paavo Nurmen stadionilla Turussa 9.-11.8. Kisajärjestäjänä toimii Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat.

Kauko Höysniemi hoitaa kuntopirkkalaisten ilmoittautumiset keskitetysti. Ilmoittautumiset Kakelle 28.7. mennessä p. 045 130 6973 tai sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.t.fi

Ilmoittaumisen yhteydessä anna seuraavat tiedot:

Nimi, syntymäaika, sarja, lajit, ja 100/200/400m juoksuissa, 80/100 ja 110m aitajuoksuissa paras aika vuodelta 2018 tai 2019.

LISÄKSI ilmoita tarvitsetko majoituksen ja kuljetuksen. Huoneita on varattu Laivahostel Boresta. Yhteiskuljetuksen lähtöaika ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja kilpailuista: https://www.saul.fi/Kilpailu/Kilpailukalenteri/?tapahtuma=68 ja https://www.vsvu.fi/sm-kisat-2019/

 

KP viro ottelu 2019

Kuvassa Jouko Nikula, Toini Nousiainen, Rauha Ervalahti ja Mirja Mäntylä. (Kuva: Pertti Nousiainen)

 

Toini Nousiaisen kisa- ja matkakertomus Viro-Suomi heittomaaottelusta:

Nyt tehtiin historiaa ja olipa mukavaa olla siinä mukana kilpailijan ominaisuudessa.

Siellähän kilpailtiin viidessä eri heittolajissa ja minä olin mukana painossa. Karsinnat lajeihin käytiin Suomessa eri paikkakunnilla ja viisi parasta miestä ja naista pääsi mukaan tulokset laskettuna ikäkertoimella. Yhteensä 25 naista ja 25 miestä. Heittäjä sai osallistua vain yhteen lajiin sitten  itse kilpailussa. Karsinnoissa saattoi olla mukana useammassa lajissa, mutta jos ylsi viiden parhaan joukkoon hänen täytyi siinä kilpailupaikalla päättää lähteekö siihen lajiin vai ei. Jos ei lähtenyt niin seuraavaksi heittänyt sai sen paikan. Näin kävi minulle, että olin kuudes ja yksi heittäjä halusikin mennä moukarin karsintaan niin minä pääsin hänen tilalleen. Siitähän meinasi tulla heti painetta, että nyt täytyy onnistua heitossa ja lunastaa paikka ettei minua turhaan valittu. 

Matka alkoi kahdella Kososen linja-autolla. Toinen meni itäistä reittiä ja toinen tästä Jyväskylän kautta. Rannikolta tulevat menivät omaa reittiään satamaan. Satamassa oli iloinen tunnelma kun oltiin taas uuden edessä. Merimatka meni ihan rattoisasti ja Tallinnan satamasta oli pieni ajomatka hotellille samaisilla linja-autoilla. Siis koko porukka faneineen päästiin samaan hotelliin yöpymään. Hotellilla oli Alfa-televisio kuvaamassa meidän saapumista. Siellä meille jaettiin kilpailupaidat, numerolaput ja lippalakit mainoksineen. Paidoissa oli vain muutama M-koko joten aika väljä oli L-koko kilpailupaidaksi meille pienemmille. Suuri puute oli että paidassa ei ollut suomen lippua. 

Lue lisää...

Tervetuloa Räikän urheilukentälle, os. Räikäntie 3, 33470 Ylöjärvi

Tapahtuma alkaa klo 11. Naisten kilpailu klo 13, miesten kilpailu klo 15.15.

Kisaan voivat osallistua kaikki painonheittäjät, harrastajat ja asiasta kiinnostuneet. Katsojat voivat kokeilla lajia.

Tule paikalle ja ilmoittaudu mukaan ja voit osallistua tähän osakilpailuun. 

Alla olevassa liitteessä tarkempi kuvaus tapahtuman aikataulusta. 

Tervetuloa KUNTO-PIRKAT

Attachments:
Download this file (Health Lab Cup Ylöjärvellä.pdf)Health Lab Cup Ylöjärvellä.pdf[ ]913 kB

Torstaisin yleisurheillaan yhdessä Lamminpään kentällä klo 15 alkaen. Harjoitus ei ole ohjattu, vaan jokainen voi tehdä oman treeninsä hyvässä seurassa.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum