SM-hallit 2018: ilmoittautumisohjeita

Print
alkuper.: 2016-04-22 15:26:08 -- kuntopirkat -- jaostot/yleisurheilu/sm-hallit-2018

Joillekin seuroille saattaa olla kätevintä tehdä yksilölajien ilmoittautumiset sähköpostitse, jos ilmoitettavia on paljon. Alimpana on toivomuksia näille useampia kerralla ilmoittajille.

Osallistujien ilmoittaminen

Jos ilmoitat vain itsesi, käytä "Ilmoittaudu"-painiketta. Täytä kysytyt tiedot ja paina lopuksi "Hyväksy ja lähetä"-painiketta. Syntymäajan kirjoittamisesta ja seuran valinnasta lisätietoa alempana.

Jos ilmoitat useampia osallistujia (voit olla itsekin joukossa), käytä painiketta "Ryhmäilmoitus". Ensiksi valitaan, monenko osallistujan tiedot annetaan. Kerralla voi antaa korkeintaan 20 osallistujan tiedot. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useassa erässä. Anna lukumäärä ja paina "Jatka"-painiketta.

Toisessa vaiheessa kysytään osallistujien tiedot. Syntymäaika on annettava muodossa: vvvv-kk-pv: Jos syntymäaika on 28.8.1950, se ilmoitetaan 1950-08-28. Täytettyäsi tiedot kaikista osallistujista, paina "Jatka"-painiketta.

Tässä viimeisessä vaiheessa kysytään ilmoittajan nimi, sähköpostiosoite sekä kaikille yhteinen seuran nimi. Paina lopuksi "Hyväksy ja lähetä",

Lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Huom! Rekisteröintimaksu on 5€/osallistuja. Jokaisen osallistujan tietoihin rekisteröintikenttä on rastitettava. Sen voi jättää rastittamatta ainoastaan silloin, kun osallistujan tietoihin lisätään lajeja uudella ilmoittautumisella.

Viestijoukkueiden ilmoittaminen

Joukkueiden ilmoittamislomakkeessa on samat kolme vaihetta kuin useampien osallistujien ilmoittamisessa: ilmoitettavien joukkueiden lukumäärä, joukkueen tiedot ja ilmoittajan tiedot (sekä seuran nimi).

Joukkuesarjoja on kolme miehille ja kaksi naisille, joissa kaikissa juoksee eri ikäsarjojen edustajia. Joukkueiden jäsenten nimet, tai osan niistä voi ilmoittaa, mikä on toivottavaa, mutta ei pakollista. Nimen perään voi lisätä osallistujan ikäsarjan, jos hän osallistuu ainoastaan viestijuoksuun.

Jos ilmoitat samaan sarjaan kaksi tai useampia joukkueita, nämä ilmoittautumiset on toistettava yhtä monta kertaa kuin kyseiseen sarjaan ilmoitetaan joukkueita. Saman sarjan eri joukkueita ei tarvitse tässä ilmoittautumiseesa numeroida.

Seuran valintaa helpottaa, kun valintakentän päälle kirjoittaa aluksi seuran alkukirjaimen. Seurojen nimistä on mahdollisesti poistettu joitakin epäolennaisia merkintöjä.

Maksujen eräpäivä on sekä osallistujien että joukkueiden ilmoittautumisissa 5.2.2018.

Kunto-Pirkkalainen, vaikka saat laskun sähköpostiisi, älä maksa! Kunto-Pirkoilla on oma maksukäytäntö.

Sähköpostitse ilmoittajille

Isompien ryhmien lmoittautumistietoja toivotaan taulukkomuodossa (esim. Excel- ja Libre/Open Office). Tiedot mielellään taulukkoon, jossa on seuraavat sarakkeet : "Nimi    Sukupuoli    Syntymäaika    Seura    Seuralyhenne   Lajit    Lisätieto". Näille sarakkeille tiedot mielellään seuraavia muotoseikkoja noudattaen:

Nimi: Etunimi ensin, etu-ja sukunimen väliin yksi välilyönti, kuten myös mahdollisten muiden lisäosien väliin.
Sukupuoli: M tai N.
Syntymäaika: Syntymäaika muodossa: vvvv-kk-pv, esim. 1966-07-11.
Seura: Seuran virallisesta nimestä on hyvä jättää pois "tarpeettomat" ry-, rf- ja vastaavat merkinnät.
Seuralyhenne: Virallinen seuralyhenne.
Lajit: Lajit, joihin osallistutaan, luetellaan puolipisteellä erotettuina. Lajeille toivotaan seuraavia imerkintöjä, huomioiden myös isot ja pienet kirjaimet sekä välilyönnit: 60 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1500 m, 3000 m, 60 m aj, 3000 m kävely, kuula, painonheitto, pituus, kolmiloikka, korkeus ja seiväs. Pikamatkojen parhaat ajat kyseisen lajin perään ilman pilkkua.
Lisätieto: Tähän kenttään annetaan mitä tahansa lisätietoa. Pikamatkojen ajat voi mainita vaihtoehtoisesti  tässä sarakkeessa.

EsImerkki (rivejä saa olla riittävä määrä)

NimiSpSynt.aikaSeuraLyh.LajitLisätieto
Matti MeikäM1933-11-03Pohjan PitoPoPi60 m 12.6; kuula; painonheittoSaako ruokaa?
Pia MenoN1973-01-23Pohjan PitoPoPikorkeus; kolmiloikka