Tervetuloa ennätyshallikilpailuihin!

alkuper.: 2016-02-14 20:33:51 -- hookoo -- jaostot/yleisurheilu/sm-hallit-2016

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-hallikilpailuihin 20.-21. helmikuuta 2016 Pirkkahalliin ilmoittautui ennätysmäärä urheilijoita: 572 miestä ja 264 naista eli yhteensä 836* urheilijaa (mukana eivät ole vain viestijuoksuihin ilmoittautuneet). *Määrät korjattu 17.2. Lisäksi yksi mies urheilee kilpailun ulkopuolella.

Alla ohjeet kilpailijoille, lopullinen aikataulu, toimitsijalista, ilmoittautuneet lajeittain, viestijoukkueet, ilmoittautuneet seurojen aakkosjärjestyksessä ja ilmoittautuneet seurojen osallistujien suuruusjärjestyksessä. Ennakkojutussa numerotietoa.

Huom! Osallistujalistaa päivitetään yhä sikäli, että jos joku ilmoittautunut tietää, että ei osallistukaan ilmoittamaansa lajiin, suoritus poistetaan  'osallistujat lajeittain'-listasta. Tämä helpottaa varmistamisten käsittelyä. Ilmoitukset näistä muutoksista esim: kuntopirkat(at)kuntopirkat.fi

Liitteenä myös viestijoukkueiden varmistuskaavake. Kun esimerkiksi viestijoukkueen huoltaja tulostaa sen ja täyttää valmiiksi, varmistamisen käsittely nopeutuu.

Hallikilpailuja rakennettiin perjantai-iltana pitkään. Kuulan sektoriviivoja vetämässä Kari Hyssi ja Tapio Lindroos.


LIITTEET:
ilmoittautuneet seuroittain.pdf
Viestijoukkueet.PDF
SM-hallien 2016 ohjeita kilpailijoille.pdf
SM-hallien 2016 toimitsijat.pdf
Urheilijat seuroittain, seurojen aakkosjärjestyksessä.pdf
Viestijoukkeiden varmistus.pdf
SM-hallit 2016 aikataulu.pdf
osallistujat lajeittain (2).txt