SM 10 km 2017: ilmoittautumisohjeita

alkuper.: 2016-04-22 15:26:08 -- kuntopirkat -- jaostot/yleisurheilu/sm-10-km-2017

Tervetuloa Suomen Aikuisurheiluliiton 10 km SM-tiejuoksuun Tampereelle sunnuntaina 3.9.2017!

Ilmoittautumisia toivotaan näillä lomakkeilla, muut ilmoittautumistavat löytyvät kilpailukutsusta. Ilmoittautumiset ja maksut perjantaihin 25.8. mennessä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä. Maksu ei riitä ilmoittautumiseksi eli ilmoittautua pitää erikseen. Vahvistus ilmoittautumisesta sekä lasku lähetetään ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen.

Koska isompien ryhmien ilmoittaminen kerralla on näillä lomakkeilla hiukan epäkäytännöllistä, olisi toivottavaa, että isotkin seurat antaisivat juoksijoilleen luvan ilmoittautua itse. Laskuja voi yhdistellä tai maksaa vaikka kerralla koko seuran laskut. Kokonaissumman voi päätellä juoksijoiden ja joukkueiden lukumääristä, jotka näkyvät reaaliaikaisesti näillä Kunto-Pirkkojen nettisivuilla. Kannattaa kuitenkin varmistaa, onko joidenkin osalta maksu jo suoritettu aikaisemmin. Postin ja sähköpostin kautta tulleet ilmoittautumiset näkyvät muutaman päivän viiveellä, tai mahdollisesti ei ollenkaan, jos niitä tulee runsaasti.

Kunto-Pirkkalaiset huomio! Ilmoittautukaa mielellään suoraan netin kautta ja jättäkää maksu seuran huoleksi, vaikka se lasku tuleekin ilmoittautumisesta.

 

Lomake juoksijaksi ilmoittautumiseen

Ilmoittaudu-näppäin

Jos ilmoitat vain itsesi, käytä tätä painiketta. Lomake kysyy ilmoittautujan etunimen, sukunimen, sukupuolen, syntymäajan, seuran ja sähköpostiosoitteen. Ikäsarjaa ei kysytä, se päätellään syntymäajasta. Syntymäaika on annettava muodossa: vvvv-kk-pv: Jos syntymäaika on 28.8.1950, se ilmoitetaan 1950-08-28. Seuran valinnasta lisätietoa alempana.

Ryhmäilmoitus -näppäin

Jos ilmoitat toisia (yhden tai useampia, voit olla itse joukossa), käytä tätä painiketta. Lomakkeessa kysytään samat perustiedot kuin edellämainitussa, mutta osallistujien lisäksi kysytään ilmoittajan nimi ja sähköpostiosoite laskuttamista varten. Kyselyssä on kolme vaihetta, joihin se etenee, kun edellinen vaihe on saatu täytettyä ja painetaan "jatka"-painiketta.

Ilmoittautumisessa valitaan aluksi monenko juoksijan tiedot annetaan. Kerralla voi antaa korkeintaan 20 juoksijan tiedot. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useassa erässä.

Seuraavaksi kysytään juoksijan tiedot kuten edellä, paitsi seura annetataan vasta viimeisessä vaiheessa ilmoittajan nimen ja sähköpostiosoitteen kanssa.

Lomake joukkueiden ilmoittamiseen

Joukkueilmoittautumisen lomake toimii kuten juoksijoiden ryhmäilmoitus edellä, eli kerralla on mahdollista ilmoittaa 1-20 joukkuetta. Kutakin joukkuetta varten kysytään pakollisena vain ikäsarja, ja seura loppuvaiheessa ilmoittajan tietojen yhteydessä. Joukkueen ilmoittamiseen siis riittää tieto ikäsarjasta ja seurasta. Ilman erillistä ilmoittamista kaikki tämän seuran ja ikäsarjan juoksijat lasketaan tähän joukkueseen kuuluviksi, paitsi he, jotka ilmoittautuvat nuorempien joukkueeseen (ns. sarjanvaihto).

Joukkueita ilmoitetaan käyttämällä valintaa: "ilmoitan joukkueen". Tällöin voi lisäksi ilmoittaa 0-2 sarjanvaihtajaa. Jos on tarvetta ilmoittaa useampia sarjanvaihtajia, niitä voi lisätä uusilla erillisillä ilmoituksilla käyttämällä valintaa "ilmoitan vain sarjanvaihtajia". Sarjanvaihtajien ilmoittaminen ei aiheuta lisälaskua. Sarjanvaihtajan kenttään tulee kirjoittaa etu- ja sukunimi, tässä järjestyksessä yhdellä välilyönnillä erotettuna. Muun lisätiedon kirjoittaminen saattaa aiheuttaa jälkiselvittelyä. Sarjanvaihtajien sarjat saadaan osallistujailmoittautumisista.

Jos ilmoitat samaan sarjaan kaksi tai useampia joukkueita, nämä ilmoittautumiset on toistettava yhtä monta kertaa kuin kyseiseen sarjaan ilmoitetaan joukkueita. Sarjanvaihtajat ja muutkin kilpailijat sijoittuvat joukkueisiin lopullisesti kilpailusijoitustensa ja sääntöjen perusteella.

Sarjanvaihtajat täytyy ilmoittaa erikseen myös juoksijoiksi omiin sarjoihinsa. Sarjanvaihtoihin voi tehdä muutoksia kilpailupäivänä sallitun aikarajan puitteissa.

Seuran valintaa helpottaa, kun valintakentän päälle kirjoittaa aluksi seuran alkukirjaimen. Muutaman seura nimi alkaa tekstillä "Voimistelu- ja Urheiluseura", joten tämäkin kannattaa tarvittaessa huomioida. Nettisivulla seurojen nimiä näytetään mahdollisesti muutettuna, mm. "Voimistelu- ja Urheiluseura" sekä ry- ja rf- merkinnät on poistettu.