SM 10 km 2016: ilmoittautumisohjeita

Print
alkuper.: 2016-04-22 15:26:08 -- kuntopirkat -- jaostot/yleisurheilu/sm-10-km-2016

Tervetuloa Suomen Aikuisurheiluliiton 10 km SM-tiejuoksuun Tampereelle sunnuntaina 28.8.2016!
Ilmoittautumiset mieluimmin tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen sunnuntaihin 21.8. klo 24 mennessä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä.
Ilmoittautumisessa on mainittava juoksijan nimi, syntymäaika, sarja, seura ja seuralyhenne. (Lomake ei kysy seuralyhennettä.)
Joukkuekilpailuun on ilmoitettava seura ja joukkueen ikäsarja, mieluusti myös sarjaa vaihtavat juoksijat, joita saa olla korkeintaan kaksi. Ikäsarja määräytyy nuorimman juoksijan mukaisesti. Jos samasta seurasta on samassa ikäsarjassa useita joukkueita, ykkös- ja kakkosjoukkueet jne. määräytyvät sijoitusten perusteella, sääntöjen mukaisesti.
Osallistumismaksut 15 euroa/henkilö ja 15 euroa/joukkue maksetaan 21.8. mennessä Kunto-Pirkat ry:n tilille FI40 1146 3000 8745 26. On käytettävä viitenumeroa 5115 tai lomakkeen ilmoittamaa viitenumeroa. Viestikenttään mainittava ketä tai keitä maksu koskee. Maksu ei riitä ilmoittautumiseksi eli ilmoittautua pitää erikseen.

SM 10 tiejuoksu 2016 -lomakkeet

Ilmoittaudu-näppäin

Jos ilmoitat vain itsesi, käytä tätä painiketta. Lomake kysyy ensiksi etunimen, sitten sukunimen, sukupuolen, syntymäajan, seuran ja sähköpostiosoitteen.

Ilmoita useita -näppäin

Jos ilmoitat useita (voit olla itse joukossa), käytä tätä painiketta.

Ilmoittautumisessa valitaan ensiksi, monenko juoksijan tiedot annetaan. Kerralla voi antaa korkeintaan 20 juoksijan tiedot. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useassa erässä.

Seuraaviksi kysytään juoksijan etunimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika. Syntymäaika on annettava tässä muodossa: vvvv-kk-pv: Jos syntymäaika on 28.8.1950, se ilmoitetaan 1950-08-28.

Jatka-näppäimen jälkeen ilmoittaja ilmoittaa seuran nimen ja yhteystietonsa.

SM 10 km tiejuoksun joukkuekilpailu 2016

Ilmoittautumisessa valitaan ensiksi, montako joukkuetta ilmoitetaan. Kerralla voi antaa korkeintaan 20 joukkueen tiedot. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useassa erässä.

Seuraavaksi valitaan alasvetovalikosta seuran nimi, sitten ilmoitetaan korkeintaan kaksi sarjanvaihtajaa (etunimi sukunimi samalle riville). Sarjanvaihtajan kenttään tulee kirjoittaa etu- ja sukunimi yhdellä välilyönnillä erotettuna, etukirjaimet isolla. Muun lisätiedon kirjoittaminen aiheuttaa tarkistusilmoituksen.

Jos ilmoitat samaan sarjaan kaksi tai useampia joukkueita, nämä ilmoittautumiset on toistettava yhtä monta kertaa kuin kyseiseen sarjaan ilmoitetaan joukkueita.

Jatka-näppäimen jälkeen ilmoittaja ilmoittaa yhteystietonsa.

Maksujen eräpäivä on sekä juoksijoiden että joukkueiden ilmoittautumisissa 21.8.2016.