Aamupäiväharjoituksia Pirkkahallissa ja opastusta lisenssin hankintaan


Aamupäivän harjoitukset järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Pirkkahalli) ma 8.1. ma 15.1. ma 22.1. ja ma 29.1. kello 10–12.
Huom! Sisäänkäynti muuttunut A/B-halliin eteisremontin takia, käynti hallien takaa messutoimiston ja A9-oven vierestä.
Tavataan A-hallin seiväshyppypaikan puoleisessa päädyssä

Omatoimiharjoittelun ohessa harjoittelua ja opastusta vauhdittomien pituus-, 3-loikka- ja korkeushypyissä.

Kilpailulisenssi:

Harjoittelun lomassa seuran yhteyshenkilö opastaa ja auttaa kilpailulisenssin hankinnassa. Ota käteistä ja puhelin (se puhelin, jonka numero on syötetty mahdollisesti aiemmin luodun Sportti-ID:n tiedoihin) mukaasi, jos haluat lisenssin itsellesi hankittavaksi opastuksen yhteydessä. Alla liiton ohjeita. Varaudu myös harjoittelun osalta mahdollisen hallimaksun maksamiseen.

Kenelle? Kaikille aikuisurheilijoille, jotka osallistuvat SAUL SM-kilpailuihin tai virallisesti myönnettyihin kansallisiin kilpailuihin. Ei koske SAUL SM-hiihtoja eikä -luistelua. Seurakilpailuja ja kuntoliikuntatapahtumia voi edelleen järjestää ilman lisenssiä.

Hinta? Kaudelle 2023-2024 kilpailulisenssin hinta on 39 euroa 30-55v sarjoissa ja 25 euroa 60+ sarjoissa. Lisenssiin ei kuulu vakuutusta, mutta sen voi hankkia lisenssioston yhteydessä. https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/

Miten hankin lisenssin? Lisenssi hankitaan SuomiSport verkkopalvelusta. https://info.suomisport.fi/ HUOM: valitse SUL yleisurheilulisenssi, ei SAUL. Ohjevideo löytyy SAULin sivuilta ( Lisenssi – SAUL ).