Päivitys: SM-hallien hotellimajoitus ja yhteiskuljetus Vaasaan

SM-hallit järjestetään Botniahallissa Mustasaaressa 4.-5.2.2023. Botniahallin läheisyydestä hotelli Valloniasta on tehty ennakkovaraus majoitukseen Kunto-Pirkoille 105 €/ vrk / 2 hengen huone, josta urheilijan omavastuuosuus on 30 %. Ennakkovaraus hotellista on voimassa 29.12.2022 saakka. 

Majoituksen varaus. Ne urheilijat, jotka haluavat osallistua kisaan ja varmistaa majoituksen hotelli Valloniasta tulee varata huone 29.12. mennessä sähköpostitse Reijo Kauppilalta reijo.kauppila@elisanet.fi. Hotelli Vallonia on kisapaikkaa lähin hotelli n. vajaa 1.5 km päässä Botniahallista. Varaus on sitova. 

Huoneet, joita emme ole varmistaneet, vapautuvat muiden urheilijoiden ja hotelliasiakkaiden käyttöön 1.1.2023. joten tämän jälkeen on epävarmaa saammeko varattua hotelli Valloniasta vielä majoitusta ja missä määrin. 

Kuljetuksen varaaminen. Kisoihin järjestetään yhteiskuljetus. Ilmoittaudu yhteiskuljetukseen Reijo Kauppilalle, reijo.kauppila@elisanet.fi 22.1.mennessä. Näillä näkymin bussin lähtöaika on la 4.2. klo 5.00. Lopullinen lähtöaika varmistuu lähiaikoina. Siitä ilmoitetaan näillä verkkosivuilla. Bussi lähtee suoraan Hakametsästä tunnelia pitkin Vaasaan suuntaan. Omavastuun osuus kuljetuksesta on entiseen tapaan 20 euroa.