Tietoa kilpailulisenssistä ja kisailmoittautumisestä SM-halleihin

Ilmoittautuminen kisoihin on tehtävä 24.1. klo 24 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenterin kautta www.kilpailukalenteri.fi.

Ilmoittautuminen edellyttää Suomen Urheiluliitto ry:n, (SUL:n) kilpailulisenssiä, joka on hankittavissa: suomisport.fi/ kautta. Kunkin urheilijan tulee itse käydä rekisteröitymässä SuomiSport-palveluun. Lisenssi ostetaan hakemalla lajiksi Yleisurheilu ja liitoksi Suomen Urheiluliitto ry. Tämä tulee tehdä hyvissä ajoin ennen vuoden ensimmäistä kisailmoittautumista, jotta urheilijan nimi näkyy kilpailukalenterissa.

Lisenssin hinta on 30-55 -vuotiaiden sarjoissa 35 euroa ja 60+ -sarjoissa 25 euroa kalenterivuodessa. Ilmoittautumisessa on mainittava kilpailijan nimi, täydellinen syntymäaika, sarja, seura, seuran virallinen lyhenne ja lajit. Lisäksi juoksuissa 60-400m on eräjakoa varten ilmoitettava paras tulos vuodelta 2023, 2022 tai 2021.

Kunto-Pirkat ry ei korvaa urheilijalle lisenssimaksua. Lisenssi on saatavissa vuoden vaihteen jälkeen. Kunto-Pirkat korvaa entiseen tapaan laji-ilmoittautumismaksun ja tukee matka- ja majoituskuluisssa. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa pj. Anja Rovio (rovioanja@gmail.com).

Vielä on otettava huomioon, että SUL:n lisenssi on kilpaurheilulisenssi, eikä sitä vaadittavissa kilpailuissa ole voimassa vapaa-ajan tavanomaisia tapaturma- tai vahinkovakuutuksia, vaan kilpailuja varten on otettava (mikäli haluaa voimassa olevan vakuutuksen) erillinen urheiluvakuutus tai lajivakuutus tai laajennettava olemassa olevia vakuutuksia. 

Ilmoittaudu yhteiskuljetukseen Reijo Kauppilalle, reijo.kauppila@elisanet.fi 22.1.mennessä.