SM-rullat 2016: ilmoittautumisohjeita

alkuper.: 2016-04-22 15:26:08 -- kuntopirkat -- jaostot/hiihto/sm-rullat-2016

SM-rullien 2016 ilmoittautumislomakkeet

Osallistujien ilmoittaminen

Jos ilmoitat vain itsesi, käytä "Ilmoittaudu"-painiketta. Täytä kysytyt tiedot ja paina lopuksi "Hyväksy ja lähetä"-painiketta. Syntymäajan kirjoittamisesta lisätietoa hiukan alempana.

Jos ilmoitat yhden tai useampia muita osallistujia (voit olla itsekin joukossa), käytä painiketta "Ilmoita muita". Ensiksi valitaan, monenko rullailijan tiedot annetaan. Kerralla voi antaa korkeintaan 20 osallistujan tiedot. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useassa erässä. Anna lukumäärä ja paina "Jatka"-painiketta.

Toisessa vaiheessa kysytään osallistujien tiedot. Syntymäaika on annettava muodossa: vvvv-kk-pv: Jos syntymäaika on 28.8.1950, se ilmoitetaan 1950-08-28. Täytettyäsi tiedot kaikista osallistujista, paina "Jatka"-painiketta.

Tässä viimeisessä vaiheessa kysytään ilmoittajan nimi, sähköpostiosoite sekä kaikille yhteinen seuran nimi. Lopuksi "Hyväksy ja lähetä",

Lasku tulee ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Joukkueiden ilmoittaminen

Joukkueiden ilmoittamislomakkeessa on samat kolme vaihetta kuin useampien osallistujien ilmoittamisessa: ilmoitettavien joukkueiden lukumäärä, joukkueen tiedot ja ilmoittajan tiedot (sekä seuran nimi).

Korkeintaan voi ilmoittaa kaksi sarjanvaihtajaa joukkuetta kohti.  Sarjanvaihtajan kenttään tulee kirjoittaa etu- ja sukunimi yhdellä välilyönnillä erotettuna, etukirjaimet isolla. Muun lisätiedon kirjoittaminen aiheuttaa tarkistusilmoituksen.

Jos ilmoitat samaan sarjaan kaksi tai useampia joukkueita, nämä ilmoittautumiset on toistettava yhtä monta kertaa kuin kyseiseen sarjaan ilmoitetaan joukkueita. Sarjanvaihtajat ja muutkin kilpailijat sijoittuvat joukkueisiin lopullisesti kilpailusijoitustensa ja sääntöjen perusteella. Sarjanvaihtajia voi muuttaa vielä kilpailupaikalla ennen varmistusta.

Maksujen eräpäivä on sekä osallistujien että joukkueiden ilmoittautumisissa 4.9.2016.