Kunto-Pirkat palkitsi parhaimmin menestyneet

Tulosta

alkuper.: 2018-11-23 21:15:29 -- sannahoo -- uncategorised

Perjantaina 23.11. vietettiin perinteisiä kauden päättäjäisiä Peurankalliokeskuksessa. Tilaisuudessa palkittiin kauden parhaat urheilijat. 

Seuran parhaan urheilijan palkinnon eli Kallen pytyn sai Inkeri Janhunen, joka on N75-vuotiaiden sarjan kansainvälisesti menestynein keski-ja pitkänmatkanjuoksija.

Tunnustuspalkintoja myönnettiin urheilijoille, jotka ovat menestyneet MM- ja EM-kilpailuissa. He ovat Toini Nousiainen, Paulus Makkonen, Hannu Kortesluoma, Rauha Ervalahti, Ahti Finning, Mirja Mäntylä ja Rauno Möttönen.

Myös SE-tuloksia tehtailleet N50-sarjan viestijuoksijat palkittiin. Joukkueissa juoksivat Anne Ahvenjärvi, Päivi Mäkelä, Jaana Pietilä-Annala ja Annika Viilo.

Ilta sujui mukavasti herkullisista pöydän antimista ja mukavasta juttuseurasta nauttien. Pentti Nieminen viihdytti paikalla olijoita vitsikimaralla, Irma Rantamaa laulatti ja liikutti juhlakansaa, ja Rauno Möttönen lausui upeasti runoja.

 

KP Palkitut 2018KP Palkitut 2018

Kuvassa Paulus Makkonen, Taisto Pietilä, Kauko Höysniemi, Annika Viilo, Jaana Pietilä-Annala, Toini Nousiainen, Rauno Möttönen, Ahti Finning ja Anne Haanpää.

Tags: