Kotirullailuista 36 KP-mitalia

alkuper.: 2015-09-08 17:35:11 -- hookoo -- jaostot/hiihto/sm-rullat-2015

Kunto-Pirkat oli armoton järjestämissään SAULin SM-rullahiihdoissa ja -luisteluissa. Kuntopirkkalaiset hankkivat rullahiihdosta 14 kultamitalia, kuusi hopeaa ja kaksi pronssia. Rullaluistelijat kiitivät kahdeksan kultaa, kaksi hopeaa ja neljä pronssia. Yhteensä siis 22 kultaa, kahdeksan hopeaa ja kuusi pronssia eli 36 mitalia. Ansioitunein ansioituneista oli nelikymppisten naisten Sari Valorinta, joka voitti sekä hiihdossa että luistelussa niin sprintin kuin niin sanotut pitkät matkat ja oli mukana N40-sarjan voittojoukkueessa: viisi kultaa siis!

 

Jarkko Bamberg hankki kullat molemmilta 45-ikäisten hiihtomatkoilta ja joukkuevoiton M40-sarjasta. Kolminkertaisia kultamitalisteja ovat myös Tytti Pelkonen (N45) ja Jaana Kuittinen (N50). Molemmat voittivat sarjojensa kaksi hiihtomatkaa ja olivat N40-kultajoukkueessa.

55-vuotiset naiset voittivat kaksi kultaa: Aino Berg sprinttihiihdon ja Anne Kuusela pidemmän matkan.

Hiihdosta tuli nelikymppisten kultien lisäksi voitot myös 65- ja 70-vuotiaiden miesten joukkuekilpailuissa. Nelikymppisten miesten joukkueessa hiihtivät Bambergin lisäksi Jouni Anttila (sarjansa hopeamitalisti ja sprintin viides) ja Juha Vankka (45) (pitkän matkan pronssi ja sprintin hopeamitalisti); 65-vuotiaissa hiihtivät Väinö Pääkkö, joka oli sarjansa hopeamitalisti ja sprintin kuudes, Mauno Myllymäki (7. molemmilla matkoilla) ja Tapio Rajamäki (M70/7. molemmilla matkoilla); M70-joukkueessa sivakoivat Pekka Forss (5. pitkällä ja 6. sprintissä) Martti Kivelä (6 pitkällä ja 4. sprintissä.) ja Kyösti Moilanen (8. molemmilla matkoilla). Joukkuekilpailut järjestetään pitkän matkan rullahiihdoissa ja -luisteluissa.

Tarja Potila hiihti 50-vuotiaiden sprintissä hopealle. Samoin teki Anne Kuusela 55-vuotiaissa. Aino Berg taas hiihti pitkän matkan kakkoseksi 55-vuotiaissa. Eino Hildén tuli 75-sarjassa sprinttihiihdon kolmanneksi.

Luistelussa kaksinkertaisia kultamitalisteja eli sprintin ja pitkän matkan voittajia ovat Sari Valorinnan lisäksi Jouko Rajalampi (M70) ja Anne Haanpää (N55). Lisäksi Pasi Kianstén voitti sprintin ja otti pitkän matkan pronssin 65-vuotiaissa. Tässä sarjassa tuli myös joukkuekulta (Kianstén, Rajalampi (M70) ja Einari Vainikka (M75, pitkän matkan kakkonen ja sprintin voittaja).

Hopealle luisteli Marjo Salonen 55-vuotiaissa. Uusi jäsen Marko Rahkonen luisteli 35-vuotiaissa heti kaksi pronssia. Eino Hildén otti luistelun sprintistä toisen pronssinsa.

Lisäksi Tapio Lindroos luisteli 65-vuotiaiden sprintissä kuudenneksi ja pitkällä matkalla viidenneksi. Juha Soininen oli 50-vuotiaissa pitkän matkan luistelun kuudes.

Rullahiihdon kaikki tulokset ja seurapisteet täällä, rullaluistelun kaikki tulokset ja seurapisteet täällä. Alla liitteessä yhdistetyt rullahiihtojen ja -luistelujen seurapisteet.

Kunto-Pirkkojen hieno rullailumenestys tarkoittaa SAUL-maljan säilyttämisen kannalta hyvää. Lisäksi Nokian Renkaiden testiradalla järjestettiin 6. syyskuuta 2015 ennen rullailuja myös SAULin SM-tiekävelyt hyvällä KP-menestyksellä. Menestystä kertyi supersunnuntaina myös Jyväskylän SM-heitto-otteluista... Myöhemmin tarkempaa tietoa SM-pistekilpailusta.

Picasa-albumeihin lisätty valokuvia 13.9.2015.


LIITTEET:
SM-rullahiihdot ja -luistelut 2015, seurapisteet.pdf

Tags: