Sivuilla voi esiintyä ajoittain ulkoasuun liittyviä tilapäisiä tai pysyviä muutoksia. Ilmoita ongelmista yllapito(at)kuntopirkat.fi.

Kunto-Pirkat palkitsi parhaat

alkuper.: 2017-12-16 13:55:40 -- sannahoo -- jaostot/yleisurheilu

Palkitut 2017Palkitut 2017

Vuoden 2017 palkittuja kuntopirkkalaisia.

Torstaina 14.12. kuntopirkkalaiset juhlivat kauden parhaita urheilijoita ja ansioituneita seuratoimijoita puurojuhlassa Kahvisalongissa.

Pistepörssin ylivoimainen ykkönen Inkeri Janhunen pokkasi Kallen pytyn. Janhunen palkittiin myös parhaana naisyleisurheilijana. Hän saavutti kauden aikana muun muassa viisi henkilökohtaista Euroopan mestaruutta ja teki useita Suomen ennätyksiä sekä Euroopan ennätyksen 400 metrillä. Vuoden paras miesyleisurheilija oli EM-mitalisti ja moninkertainen Suomen mestari Jari Leppimäki. Parhaana mieshiihtäjänä palkittiin Väinö Pääkkö ja naishiihtäjänä Sinikka Salo. Paras naisluistelija oli Anne Haanpää ja miesluistelija Ilkka Heinelo. Vuoden paras naisjunioripalkinnon sai Jaana Pietilä-Annala ja miesjunioripalkinnon Mika Rantanen. Palkittavia urheilijoita oli yhteensä 35 kappaletta.

Vuoden kuntopirkkalaisena palkittiin Irma Rantamaa ja toimitsijoina Anja Nieminen ja Paavo Jokinen. Ilman toimitsijoiden ja taustahenkilöiden tukea kilpailujen järjestäminen olisi mahdotonta.

Jouluisen riisipuuron ja kahvituksen lisäksi juhlassa oli paljon ohjelmaa mm. tietovisailu, Rauno Möttönen lausui runoja ja vapaaehtoinen harrastajateatteriryhmä esiintyi Pentti Niemisen ohjauksessa.

 Maikki puhuuMaikki puhuu

Väistyvä puheenjohtaja Marja-Leena Valtonen kiittää kuluneesta kaudesta.

 

Pentti Nieminen ohjaaPentti Nieminen ohjaa

Näytelmäohjaaja Pentti Nieminen (oik.) ja juhlaväkeä.

näyttelijätnäyttelijät

Urheilijat osaavat heittäytyä. "Vapaaehtoiset" näyttelijät vasemmalta: Seppo Kykkänen, Anne Ahvenjärvi, Taisto Pietilä, Jari Leppimäki, Jaana Pietilä-Annala ja Toini Nousiainen.