Sivuilla voi esiintyä ajoittain ulkoasuun liittyviä tilapäisiä tai pysyviä muutoksia. Ilmoita ongelmista yllapito(at)kuntopirkat.fi.

Kaupunki muisti ansioituneita

alkuper.: 2016-03-21 18:05:18 -- hookoo -- yhdistys

Tampereen kaupunki järjesti 21. maaliskuuta 2016 Kunto-Pirkkojen viime vuoden parhaille urheilijoille kahvitilaisuuden. Tilaksi oli varattu Ratinan klubihuone, jonka koon vuoksi parhaiden rajauksessa Kunto-Pirkat ja kaupunki päätyivät siihen, että kutsu lähti vain 2015  vähintään kolme henkilökohtaista Suomen mestaruutta voittaneille ja EM- tai MM-mitalin saavuttaneille. Liikuntajohtaja Pekka P. Paavola lupasi, että vastaava tilaisuus järjestetään myös jatkossa.

Kahvitteluaikaan paikalle pääsivät Jouko Nikula, Kirsti Karjalainen, Rauha Ervalahti (etualalla Pekka P. Paavola), Matti Kuusjärvi, Mirja Mäntylä, Rauno Möttönen, Aatos Sainio, Tarja Kailajärvi, Sari Valorinta ja Taisto Pietilä.

Kunto-Pirkkojen ansioituneista kansainvälisesti ansioituneimpia vuonna 2015 Tampereen kaupunki muisti erityisesti: Jouko Nikula (MM-hopea ja -pronssi sekä EM-hallihopea), Rauha Ervalahti (EM-hallihopea), Rauno Möttönen (EM-hallihopea), Aatos Sainio (ME), Taisto Pietilä (EM-hallihopea) ja Tarja Kailajärvi (EM-hallihopea ja -pronssi)

Tags: