SAULin sivuilta löydät ajankohtaista tietoa Sporttiturvavakuutuksesta.

Edellisvuosien tapaan Kunto-Pirkat maksaa jäsentensä rekisteröitymis- & osallistumismaksut SM-kilpailuihin. Seura hoitaa kuntopirkkalaisten ilmoittautumiset keskitetysti. Ilmoittaudu SM-kilpailuihin joko sähköpostitse osoitteeseen kuntopirkat(at)kuntopirkat.fi tai yleisurheilussa (vähintään kaksi vuorokautta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää) Kauko Höysniemelle (puh. 045 130 6973) tai kauko.hoysniemi(at)kuntopirkat.fi, hiihdossa Aino Bergille (puh. 040 770 6697) tai aino.berg(at)live.fi ja luistelussa Riitta Lehtoselle (puh. 050 595 0964) tai rhlehtonen(at)gmail.com (Korvaa (at) sähköpostin osoitekentässä @-merkillä).

Ilmoittautumisesi on sitova. Jos kilpailusta poisjäännille ei ole pätevää syytä, Kunto-Pirkat perii ilmoittautuneelta rekisteröitymis- ja osallistumismaksut.

Kilpailuvarmistukset jokainen hoitaa yksilölajeissa itse tai sopii varmistuksesta esimerkiksi joukkueenjohtajan kanssa. Joukkueenjohtaja varmistaa viesti- ja joukkuekilpailujoukkueet.

Kunto-Pirkat järjestää tavallisesti kuljetuksen SM-kilpailuihin, jotka pidetään Pirkanmaan ulkopuolella. Vuoden 2017 omavastuut ovat seuraavat: kuljetusmaksu yksipäiväiseen kilpailuun 15 euroa (meno-paluu), kuljetusmaksu + yhden yön majoitus 25 euroa ja kuljetusmaksu + kahden yön majoitus 35 euroa. Jos seura ei järjestä kuljetusta SM-kilpailuihin tai omaan kyytiin on maantieteellinen tai aikataulullinen syy, urheilijalle voidaan maksaa 10 - 30 euron korvaus.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus