Nämä ohjeet koskevat nettilomakkeilla ilmoittautumista. Ilmoittautuminen vimeistään tiistaina 12.3.2019 klo 23.55 mennessä. Tässä muutamia seikkoja lomakkeiden täyttämiseen. Tietoa muista ilmoittautumistavoista kilpailukutsussa.

Normaalimatkalle ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake löytyy Kunto-Pirkkojen sivuilta ylävalikon "SM-hiihdot(V)-2019" alivalikosta "Ilmoittautuminen normaalimatkalle". Lomake kysyy etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen, sarjan, syntymäajan, seuran ja hiihdettävän matkan. Valittavissa on vain yksi vaihtoehto, normaalimatka. Matkan pituus määräytyy automaattisesti sarjan ja sukupuolen mukaan (3 km tai 5 km). Kilpailukutsusta poiketen lomakkeissa ei kysytä seuralyhennettä.

Jokaisen tulisi olla tietoinen seuransa kuulumisesta SAUL-jäsenseuroihin. Jotkut jäsenseurat saattavat puuttua lomakkeen seuraluettelosta ja jotkut luettelossa mainitut ovat voineet jo luopua jäsenyydestä. Jäsenseuran puuttuessa luettelosta, ilmoittautuesssa voi käyttää valintaa "Seura ei luettelossa" ja kirjoittaa seuran nimen lisätietoihin. Lomakkeen seuranimet eivät välttämättä ole täysin samoja SAULin ylläpitämän luettelon kanssa ja siten myös aakkosjärjestys voi olla erilainen, mm. sanat voimistelu- ja urheiluseura on voitu poistaa seuran nimestä.

Syntymäaika on annettava muodossa: vvvv-kk-pv, esimerkiksi 1949-08-11 tai 1949-8-11, pisteen käyttö väliviivojen tilalla saattaa aiheuttaa ongelmia.

Jos ilmoitat vain itsesi, käytä Ilmoittaudu- painiketta. Jos teet ilmoituksen jonkun toisen puolesta, anna ilmoitettavan nimi, mutta sähköpostiosoite sen mukaan minne lasku toimitetaan. Ryhmäilmoitus- painikeella ilmoitetaan useampia saman seuran osallistujia, korkeintaan 20 osallistujaa. Tätä isommat määrät on ilmoitettava useammassa erässä. Ryhmäilmoituksessa kysytään viimeisessä vaiheessa ilmoittajan tiedot: nimi, seura ja sähköpostiosoite, jonne lähetetään lasku koko ryhmän osallistumisista. Laskuja voi yhditää käyttämällä jonkin osalaskun viitenumeroa. Vaihtoehtoisesti voi käyttää myös kilpailukutsussa mainittua viitenumeroa. 5 euron henkilömaksu sisältyy osallistumismaksuun.

Viestijoukkueiden ilmoittaminen

Viestijoukkueet osallistujineen ilmoitetaan omalla ryhmälomakkeella, vaikka ilmoitettavana olisi vain yksi joukkue (alivalikossa "Viestijoukkueiden ilmoittaminen"). Lomakkeeseen ilmestyy automaattisesti sarjasta riippuen joko 2 tai 3 nimikenttää joukkueessa hiihtävien ilmoittamiseksi. Nimi kirjoitetaan järjestyksessä "Etunimi Sukunimi". Ikäsarjaansa nuorempien joukkueessa hiihtävät voivat merkitä oman sarjansa sukunimen perään, esim "Heikki Hiihtäjä M75". Muutokset joukkueiden kokoonpanoon ovat mahdollisia vielä kisapaikalla lopullisen varmistuksen yhteydessä.Seuran nimi kysytään vasta viimeisessä vaiheessa yhdessä ilmoittajan tietojen kanssa.

Tukijat

dextra parempaa huomista tunnus

tm pystylogo 90x90px

logo vaaka

polar phamra

vocatum